Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Dział]The Settlers

Ksawiryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie zauważyłem takiego działu więc daję sugestie. Można by stworzyć dział The Setlers. Od razu na samym początku mówię, że to musiałby być duży dział.

Mniej więcej takie coś :

1.jpg

Zdjęcie zostało zrobione z mojego własnego forum stworzonego specjalnie na potrzeby projektu.

Mniej więcej takie były by w dziale The Settlers podziały. To tyle z mojej strony. Reszta należy do administracji. Myślę, że jest na forum społeczność interesująca się tą tematyką.

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano

Jestem na tak, ale jako dział testowy. Nie wiadomo czy się dobrze przyjmie, i będzie wiele tematów, czy wręcz przeciwnie.

Opublikowano

Jestem na tak, ale jako dział testowy. Nie wiadomo czy się dobrze przyjmie, i będzie wiele tematów, czy wręcz przeciwnie.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Ale chwila... Dział do Single Player czy jak? Bo jeśli do SP, to jestem przeciwko.

Już była masa działów, które miały chwilowe zainteresowanie i potem były usuwane...

Co najwyżej pojawi się dział, ale dla gier RTS, jak to już jest z RPG. Ale w tej kwestii, muszę porozumieć się z zielonymi.

Opublikowano

Dział znajdował by się pewnie w MMORPG. Znam się na tematyce takowego działu i mógłbym go prowadzić. A jeżeli dział nie będzie miał dużej popularności to zostanie usunięty.

Ikona Działu mogła by być taka : ecfa33ff04a1c6ee6c2d25c5867dbb82a1e6171b

1395260643-U652798.jpg

Opublikowano

Odpada dział jako MMORPG, dlaczego?

Tylko jedna gra z serii jest strice siecowa, jaką jest The Settlers Online. Reszta to leci od Settlers I do Settlers VII które mają single playera.

Opublikowano

Nieprawda. Prawie każda gra z serii The Settlers posiada tryb multiplayer. Mógł by być ten dział w MMORPG - Inne Gry

1395260643-U652798.jpg

Opublikowano

Nieprawda. Prawie każda gra z serii The Settlers posiada tryb multiplayer. Mógł by być ten dział w MMORPG - Inne Gry

Mylisz pojęcia. Seria jest głównie RTS a nie MMORPG. Gdzie w poprzednich częściach serii masz elementy RPG?

Opublikowano

Mylisz pojęcia. Seria jest głównie RTS a nie MMORPG. Gdzie w poprzednich częściach serii masz elementy RPG?

Masz racje. Więc gdzie według was powinien się takowy dział znaleźć ?

1395260643-U652798.jpg

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano

Zgodziłbym się na testowy w single playerze. Była by to ostatnia szansa dla działów poświęconym poszczególnym seriom gier. Jeśli się nie uda, to lecę dalej z modernizacją SP po mojemu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Proszę pisać komentarze o dziale bo inaczej nie powstanie a zależy mi na tym. Mam dużą wiedzę na temat tej gry i chcę się gdzieś wykazać.

1395260643-U652798.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

grałem chyba we wszystkie normalne części (do 3 + trochę online).
Ale jeśli mam być szczery, nigdy nie szukałem pomocy w necie, nie szukałem cheatów, kodów czy czegoś innego.

Co byś umieścił w dziale ?

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

@UP

Ty nie musiałeś szukać bo wszystko wiedziałeś, ale dla tych co zaczynają przygodę z grą może się przydać. W dziale mogły by się znaleźć różne poradniki, pluginy modyfikacje do gry.

1395260643-U652798.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...