Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] S.K.I.L.L. - F2P czy P2W?

Roycewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie. Czy gra ma duży rozrzut między typowym F2P a Pay2Win? Czytałem coś o mapach tylko dla ViP itp i mnie to z lekka wkurzyło...

Proszę o zmiesienie odrobiny warnów? :)

Opublikowano

Jak kazda f2p. Masz kase i wydajesz ja w grze, to zazwyczaj jestes minimalnie lepszy. Sam dopiero zaczne grac wiec to sa domysly. Ale zawsze lepiej kupic pelnoprawna gre bez durnych marketplace, itemshop itd. BF4 juz 31 pazdziernika, watch dogs w listopadzie i duzo wiecej innych premier. Jest w czym wybierac i grac. A w miedzyczasie GTA V :)

Opublikowano

Roycewicz

Mapy są dla vipów ale podobno nikt na nich nie gra bo wszyscy grają na public, mapy ograniczają sie do tego że VIPy mogą obczaić wcześniej mapy które będą dodawane w kolejnych updatach ;) a P2W jest właśnie na takiej zasadzie że masz vipa, vip ci daje 10% expa i sp bodajże i bronie tylko na okres działania vipa, z kolejnymi lvlami vipa zdobywas (niby) lepsze bronie które mają celowniki optyczne EOTech czy Red Dot

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...