Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak byś chciał aby wyglądał najbliższy zlot?

Acristo

35 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jakie auto chcia?by? na zlocie?

• Audi
      6
    • Lamborghini
      10
    • Porsche
      12
    • Mazda
      3
    • Nissa
      4
  2. 2. Jakie chcia?by? malowanie?

• Jednokolorowe
      7
    • Dwukolorwe
      2
    • Dowolne
      23
    • Na wybrany temat
      3
  3. 3. Kiedy chcia?by? zlot?

• Niedziela
      11
    • Sobota
      24

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym razem to WY wybierzecie,jak ma wyglądać najbliższy zlot.Proszę,aby każdy wybrał jedną odpowiedź do jednego pytania.

Ankieta trwa do niedzieli.

Opublikowano

Nie chce nic mowisz mistrzu ale nie znam marek:

Adui

Porshe

Nissa

Ale znam podobne. Jako moderator gry wyscigowej wymagana jest raczej znajomosc samochodow, tym bardziej umiejetnosc poprawnego napisania owych marek.

Audi

Porsche

Nissan

65339939328376711656.png

// spox, taka sygna tez moze byc. - IIC13

Opublikowano

Nie chce nic mowisz mistrzu ale nie znam marek:

Adui

Porshe

Nissa

Ale znam podobne. Jako moderator gry wyscigowej wymagana jest raczej znajomosc samochodow, tym bardziej umiejetnosc poprawnego napisania owych marek.

Audi

Porsche

Nissan

Spieszył się, ma dziś mało czasu. Więc proszę o wyrozumiałość dla niego.

Proszę o wypełnianie ankiet.

Spam będzie karany.

@Kicak105

Ciekawa propozycja, na pewno zostanie wzięta pod uwagę przy organizowaniu kolejnego zlotu.

Jeśli ktoś jeszcze ma jakiś ciekawy, oryginalny pomysł może go opisać tutaj.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie zostanie to potraktowane jako spam, ponieważ myślę że mam fajny patent na dobrą scenę do filmu ze zlotu (o ile takowy powstanie). Otóż jak każdy wie, w tym "Chinatown", mniej więcej w centrum mapy jest taka prosta droga z kilkoma górkami... no więc ostatnio podczas jazdy dowolnej zauważyłem jakiegoś gracza jadącego tamtędy, i wpadłem na pewien pomysł: może byśmy tak ustawili się gęsiego, rozpędzili ile się da i przeskoczyli nad skrzyżowaniem z jednej takiej górki, a ktoś inny stanąłby w bocznej drodze i nagrał z bocznej perspektywy? Wygląda to dość dynamicznie :D Ewentualnie jeśli znacie jakąś lepszą "hopkę", można to zrobić tam ;)

A co do ankiety i malowania, to dałbym dla ujednolicenia dwa podłużne pasy u każdego. Proste do wykonania i można dać dowolną kolorystykę.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Jest jedna hopka na terenie 2-go miasta z MW. Tam na prostej jak na dragu dla A zamiast jechać tam na ten plac budowy (?) to w prawo się jedzie. Inaczej: w team escape dla A jak się wyjeżdża z placu budowy to tam jest taki owal, wtedy ostro w prawo. Mam nadzieje, że ktoś to ogarnie i wstawi screena.

I fajnie by było jakby ludzie z Chicane też mieli coś jak MRT ;)

Tenczowa sygnatura

Opublikowano

Pisałem już taką propozycje aby ludzie z Chicane mogliby być w MRT, m.in. ja mam większy dobytek na Chicane niż na Apexie.

Tutaj są dwie ciekawe hopy, gdzie przy 250km/h długo się leci.

39544953626168598463.png

72946297109972707672.png

Tutaj miałem pomysł aby zrobić ujecie samochodu który leci z hopki koło stadionu + slow motion.

53487628563987850542.png

Wyglądało by to mniej więcej tak:

26554566462751977218.png

Do tego zbliżenie + slow motion + ew. jakiś efekt:

51658175308370619669.png

Opublikowano

Jeżeli znajdę czas to na pewno chciałbym, żebyśmy byli na miejscu czarnymi albo czerwonymi Porschakami :)

Proponuje tez zrobić jakiś ładny filmik w porcie z Driftingiem i ogólne podriftowanie sobie.

Trasa przejazdu raczej krótka a zlot w Niedzielę bo w Sobotę raczej mnie nie będzie

142g9ox.png
Retired Need For Speed: World Player 2pocfa1.png

Opublikowano

No to nie wiem... na pewno większość wybiera sobotę, bo w niedzielę a to nauka, a to co innego :/ W sobotę zawsze znajdzie się więcej osób, ale trudno.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Wbiłem tutaj po to aby napisać coś.

Przestań spamować statusami kurwa jego mać. Chuj nas obchodzi wasz chujowy dział z samochodzikami. Powinni Ci dać warna/bana za spamowanie bo codziennie ze 3 statusy piszesz o tym gównianym dziale.

Piszę to tutaj bo zamykasz wszystkie statusy po to by nie narażać się na hejt. Bo założę się, że 99% forumka chętnie by napisało "chuj mnie to". Ale co można spodziewać się po... czekaj Ty masz 14 lat tak? NO Tak...

Opublikowano

Jeżeli to do mnie to kierujesz, nie musisz pisać tego w ankiecie. Nie umiesz tego na PW wyjaśnić ani napisać mi na profilu coś w tej sprawie to twój problem.

A twoje podejście "kogo to obchodzi?" jest zgubne, spamuje statusami i jest to moja sprawa, to że rozgłaszam konkurs i dział, do którego wchodzi 10 osób na godzinę też Cię nie powinno obchodzić.

Dział ma jednego KidMod'a który nawet nie ruszy się żeby rozreklamować konkurs działu, a administracja nawet go na główną nie chce dodać, bo nie ma czasu na PW zobaczyć co do nich piszę. I jeżeli komuś coś nie pasuje zapraszam na w PW w celu wyjaśnienia, a nie spamować w ankiecie dot. zlotu.

@Antywarn.

Jeżeli ankieta trwa do niedzieli, to znaczy ze zlot odbędzie się w przyszły weekend, nie w ten co będzie?

I jeszcze jedno pyt. czy na zlocie ktoś będzie się bawił w nagrywanie? Bo mam kilka ciekawych pomysłów, jeżeli chodzi o video z worlda ;). Ale nie będę ich wypisywał tutaj nie potrzebnie, jak nikt się video nie zajmie.

Opublikowano

Czy możemy wiedzieć czy ten zlot jutro będzie? O której godzinie co kolwiek na ten temat... bo cisza tutaj nikt nic nie wie, ankieta 2 tyg. już jest. Xszarlotek obudź się tam a nie w metina grasz xD

Opublikowano

O nieoficjalnych zlotach możecie porozmawiać tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1056317-pytanie-czy-dzis-ktos-organizuje-zlot/#entry9012824

lub

http://www.mpcforum.pl/topic/1059064-inne-zlot-121013-klasy-a/

Co do oficjalnego zlotu kierowców społeczności MPC Forum, zapraszam tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/1060520-info-zlot-kierowcow-1210-1800/

Zlot będzie organizowany według waszych wytycznych zebranych podczas ankiety.

Dziękuję wszystkim za oddane głosy.

Zamykam.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...