Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fraps

CiamCiaRamCia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko wie ktoś może jak nagrywać dobże frapsem tak aby filmiki zawierały mało miejsca na dysku bo mi np 1 filmik zawiera 2 minutowy jakieś 3-4 giga wie ktoś jak temu zaradzić

2 jak już w tym samym temacie wie ktoś jak na Hyper Cam 2 przybliżać i oddalać obraz podczas nagrywania?

1377531174-U173186.png
Opublikowano

W zakładce Movies Zaznaczasz ile chcesz mieć FPS - jeśli wybierzesz minimalnie to film w zwolnionym tempie 2x będzie wyglądał jak słaba animacja po klatkowa, ale zaoszczędzisz miejsca.

W tej samej zakładce jest jeszcze funkcja Half-size, zaznacz to, a będzie ci się nagrywało z rozdzielczością aplikacji zmniejszoną o 2x.

W tej samej zakładce funkcja Record Sound - odznacz, a będziesz miał bez dźwięku, ale oczywiście liczy się miejsce.

Możesz włączyć Windowsowe kompresowanie dysku (chyba to tak się nazywa), byle jak, ale zawsze jest ^^

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

Polecam HyperCam :

To jest ukryta treść, proszę

Serialu poszukasz sam ^^.

U mnie, plik 3 minutowy ma 100 mb, i po wsadzeniu tego do WMM, jest jakieś 10 mb, z czego youtube konwertuje na 4 mb.

Myślę, że odp. zostało wszystko wyjaśnione.

Więc zamykam.

WSZYSTKIE PLIKI W CHMURZE DLA MPCFORUM ZOSTAŁY USUNIĘTE. NIE KORZYSTAĆ Z MOICH PROGRAMÓW.

Proszę nie ingerować w moje posty/tematy, w razie potrzeby usunąć całą zawartość. Nie pomagam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...