Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy będą pliki serwerowe? Serwery prywatne?

Ergor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytania, a wiec:

1. Czy można będzie kupić pliki serwerowe?

2. Jeśli będą do kupienia to po ile?

3. Jesli będzie można kupić to kiedy?

4. Jakie wymagania będzie miał taki serv?

metin2-hard-serwer-prywatny.png

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

*Face Palm*

Jeżeli ktoś udostępni to będą, choć na razie nie ma co się nad tym głowić. Gra jeszcze nie wyszła, a Wy już chcecie prywatne serwery... Fuck Logic ...

Opublikowano

Dobra poczekamy i zobaczymy czy gierka się sprawdzi.

Chcesz zdobyć oryginalne gry?? Miedzy innymi giftcode do mc i steam do cs?? A może chcesz pudełkowe gry?? Pisz GG: 49428166.

Opublikowano

Chłopie nawet startu nie ma, a ten o plikach serwerowych. Ja myślę, że za chiny nie udostępnią takich rzeczy. Dopiero po wycieku czy czymś może tak się stanie. Co im by to dało jakby udostępnili lub sprzedali za parę dla ich groszy pliki serwerowe? Jak pisałem. Myślę, że pliki to dopiero będą jak będzie jakiś wyciek czy coś.

Opublikowano

to nie minecraft czy inna tego typu gra ze pliki udostepniają twórcy do tworzenia serwera

pliki gier typu metin, aion itd znajdą się w internecie tylko wtedy gdy wyciekną tak samo jak wyciekły pliki metina.

ps. po co wam te pliki jak i tak wiekszość z was i tak nie zrobi nic az nie pojawi się gotowiec?

sygna1.png

Opublikowano

dobra dzięki za odpowiedzi. Czekamy na wyciek tych plikow. Jutro pogram w chinola i zobaczymy czy się opyla czekać na EU.

Opublikowano

dobra dzięki za odpowiedzi. Czekamy na wyciek tych plikow. Jutro pogram w chinola i zobaczymy czy się opyla czekać na EU.

Wersja Europejska ma być zmodyfikowana. ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Selex, a ja myślę, że pierwsi będą mieli pliki Niemcy, a dopiero później my ;]

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Selex, a ja myślę, że pierwsi będą mieli pliki Niemcy, a dopiero później my ;]

Miałem dokładnie pisać to co Ty, masz moje poparcie w 100% :D

Nawet jeśli jakimś "cudem" Polacy by mieli pierwsi to na 100% by się nie podzielili ;)

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

Ehhh Wy i te wasze teorie ;)

Przypominam, że wyciek plików MT2 miał miejsce, gdy pierwszy wydawca gry na Taiwanie stawiał serwer. Pliki trafiły do Chin, gdzie powstało longju i newlongju, a potem zostały sprzedane do Europy, gdzie trafiły w ręce takich ludzi jak iMer, CryFact, Sui, Bambus3k czy ja. Niestety, albo szukacie exploitów na stronach i robicie leak, albo czekacie aż ktoś bogatszy załatwi sprawę za Was kupując "deweloperkę" i wpuszczając pliki do sieci. Na razie zastanówcie się jak złamać zabezpieczenia klienta.

//edit: podpowiem tylko, że JXEngine nie służy tylko do grafiki i to on ładuje pliki gry.

57199140501148694665.png

Opublikowano

Ehhh Wy i te wasze teorie ;)

Przypominam, że wyciek plików MT2 miał miejsce, gdy pierwszy wydawca gry na Taiwanie stawiał serwer. Pliki trafiły do Chin, gdzie powstało longju i newlongju, a potem zostały sprzedane do Europy, gdzie trafiły w ręce takich ludzi jak iMer, CryFact, Sui, Bambus3k czy ja. Niestety, albo szukacie exploitów na stronach i robicie leak, albo czekacie aż ktoś bogatszy załatwi sprawę za Was kupując "deweloperkę" i wpuszczając pliki do sieci. Na razie zastanówcie się jak złamać zabezpieczenia klienta.

//edit: podpowiem tylko, że JXEngine nie służy tylko do grafiki i to on ładuje pliki gry.

To jak tworzysz już jakiego cheata do tego gry? Ile już bugów masz? Chwal się i przy okazji SS'y :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...