Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy rise of metin będzie odbiegał od starego metina.

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rise Of Metin, będzie prequelem do Metin2 a nie kontynuacją, więc zgodnie z fabuła będzie to przed podziałem królestw na jakie znamy. Hmm zapewne nie wielu czyta questy, lecz trochę można się dowiedzieć z misji o pamiętnikach opowiadają one o wydarzeniach przed podziałem królestw oraz kapitan na 10 lvl dawał misję, gdzie opowiadał o przeszłości. Być może twórcy będą się na tym wzorować może nie :P

5428180936970289905.png

Opublikowano

Europejska wersja ma bardziej przypominać Metin2, będzie kontynuowana tak jakby fabuła z tego co czytałem.

1378238828-U336505.png

Opublikowano

Ma ktoś jakieś info czy zmieni się sterowanie ? Bo klikanie myszką to nie dla mnie. Mogło by być takie jak jest w neverwinter. :P

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Z czego mi wiadomo będzie to połączenie klawiszy z myszką tak jak nowe mmorpg'ki ;] Gra będzie dosyć mocno odbiegała, więc można to nazwać nową grę. Możliwe, że coś tam fabuła będzie przypominała co najwyżej :D

Ilość postów:

100-postów-[]
200-postów-[]
400-postów-[X]
800-postów-[X]

Pomogła ci lub spodobała ci się moja odpowiedź? Daj like ;]

Opublikowano

Sterowanie będzie raczej WASD, iż kto by grał w taką klikaną grę jak LoL @_@. Oczywiście namierzenie przeciwnika będzie przez kliknięcie na niego. Ja myślę, że Rise Of Metin bazuje się na grze Perfect World, ponieważ przedstawiają to w podobny sposób jak przedstawiana Perfect World, lecz w RoM jest szybki PvP jak widać na filmikach, a w Perfect World jest wolny PvP.

Opublikowano

Ehh jak ja lubie żółty xD dobra przejde do rzeczy

Ta gra prawie ''nic'' nie ma z Metin2 Tylko ta z EU

bedzie troszke podobna Więc serdecznie ci polecam

//Matzar - rozmiar czcionki zmieniony. Nie przesadzaj następnym razem. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...