Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FIFA 13.

FraderPaeker

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!!!!!

Mam oryginalną wersje FIFY 13, od początku jej kupienia wcale nie lagowało. Pewnego dnia, po krótkiej przerwie zaczeło tak sie zacinać (spowalniać grę) że nie dało się grać. Sterowniki aktualne, w ustawieniach FIFY nic nie zmienialem..

Może się nie zacina ale bardzo a to bardzo wspowalnia grę że po prostu grać się nie da..

proc. Intel Core i5-3450k 3.10 ghz 4 rdzenie

8gb ram

grafika geforce gt 630 - wiem że nie zbyt dobra, no ale na wyskokich detalach leciało pięknie, a tu nagle lipa ;p

Co zrobić?

LIMIT LIKE ZA POMOC!!

Opublikowano

Nie wiadomo co dokładnie powoduje taki efekt, ale podejrzewam, że złapałeś wirusa który bardzo obciąża procesor. Najprostszym rozwiązaniem jest dokładne przeskanowanie komputera, oczyszczenie go, a następnie jeśli masz dysk HDD zalecam dokładną defragmentację. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Przeskanowałem usunąłem zagrożone pliki i dalej obciążenie 100% ..

No to widać jakiś program w tle Ci zżera procesor. No ale co do tego to już nie pomogę bo nie wiem jakich używasz. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...