Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gotwiec

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Szukam jakiegoś skryptu(gotowca) na której będę mógł założyć stronę do ściągania muzyki..

coś podobne do djoles znajdzie się coś takiego dla mnie ? zbyt nie umiem html i innych bzdur a koniecznie chce założyć stronę :)

pre_1392135549__sygnatura_winter32.png

Opublikowano

Tak jak mowi matva tylko bedziesz musial go poprzerabiac,poustawiac pod swoje potrzeby. oczyiscie musisz miec niezly serwer jesli chcesz muzyke trzymac na swoim ;)

hcq0.png

Opublikowano

Tak jak mowi matva tylko bedziesz musial go poprzerabiac,poustawiac pod swoje potrzeby. oczyiscie musisz miec niezly serwer jesli chcesz muzyke trzymac na swoim ;)

I dobry regulamin, aby nie wdepnąć... :)

897771404427433574016.png

Opublikowano

@Winter co do regulaminu musisz napewno umiescić tam taki wpis ze nie odpowiadasz za pliki wstawione przez uzytkowników. I że masz prawo podać ich wszystkie dane dla policji itp. Poczytaj na internetach :D

hcq0.png

Opublikowano

Wordpress się nada :) Machinimasound na nim stoi, wystarczy że dobrze przerobisz i masz :) Pamiętaj o dobrym regulaminie aby nie mieć problemu

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Odpuść sobie dzieciaczku.
Twój post jest postem typu "nie umiem jeździć rowerem, ale chcę lecieć samolotem, dajcie mi lecieć samolotem, ch*j z tym, że roz*ierdole całe miasto, dajcie mi lecieć samolotem, jak lecieć samolotem?"

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Nie prosimy o gotowce.

brauszu_, WinTeR32 nie prosi o gotowca, tylko go szuka.

Wordpress się nada :) Machinimasound na nim stoi, wystarczy że dobrze przerobisz i masz :) Pamiętaj o dobrym regulaminie aby nie mieć problemu

Myślę, że Wordpress'a nawet nie trzeba przerabiać.

Wystarczy go zainstalować, utworzyć kategorie i voilà.

Możemy pisać posty, wrzucać pliki.

Odpuść sobie dzieciaczku.

Twój post jest postem typu "nie umiem jeździć rowerem, ale chcę lecieć samolotem, dajcie mi lecieć samolotem, ch*j z tym, że roz*ierdole całe miasto, dajcie mi lecieć samolotem, jak lecieć samolotem?"

Jak możesz oceniać etap rozwoju człowieka po jego wiedzy o tworzeniu stron internetowych, używając przy tym zmiękczenia...

Dodatkowo odpowiadając w ten sposób stajesz się nachalny oraz egoistyczny.

Rozumiem to, że chcesz być altruistą, lecz nieco ci to nie wychodzi.

Mało tego porównujesz rzeczy, których porównywać ze sobą nie należy.

Co ma jazda na rowerze wspólnego z sterowaniem samolotu?

897771404427433574016.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ma się tak samo jak zakładanie dobrze prosperującej strony, do zerowej wiedzy na ten temat ;0
A do tego moderator chyba w łeb powinien sobie puknąć, bo offtopicu nie było tutaj, była wypowiedź na temat, ale tak juz jest jak komuś ganja mózg wypaliła, i nie ogarnia świata do okoła, ELO

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Kolego up@ masz coś do ganjii?? :)

Witamy z zagranicy na LEGALU nie powiesz mi nic na ten temat więc nie rzucaj takimi slangami do innych :)

tylko to mam w tym temacie pozdro.. bez odbioru..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...