Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta 4 !

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Witam! Szukam od pewnego czasu, gry pod nazwą GTA IV. Mam wolnego neta, a co za tym idzie nie mogę ściągać z torrentów itp. Chciałbym aby ktoś wrzucił linki, w wielkości jednego parta- 2gb- coś koło tego. Jeżeli je ktoś ma, bardzo proszę o ich wrzucenie na forum.

PS! Chciałbym, aby GTA IV, był w wersji RIP !:) Dzięki z góry !

" ... Czekając na cud każdy błądzi, dochodząc do dnia w którym bóg nas osądzi... "

Opublikowano

Witam! Szukam od pewnego czasu, gry pod nazwą GTA IV. Mam wolnego neta, a co za tym idzie nie mogę ściągać z torrentów itp. Chciałbym aby ktoś wrzucił linki, w wielkości jednego parta- 2gb- coś koło tego. Jeżeli je ktoś ma, bardzo proszę o ich wrzucenie na forum.

PS! Chciałbym, aby GTA IV, był w wersji RIP !:) Dzięki z góry !

Kolega ma udar muzgu i szuka gry która ma normalnie ~8 giga rip 6, Kup se jak masz wolnego neta , ale nieee , będziesz siedział 2 miesiące byle to ściągnąć nie ?

Pasjonat
Opublikowano

A kolega jest nie do informowany. GTA IV, zajmuje 14GB pełna wersja. A RIP tylko 6GB... Jak nie wiesz nie pisz

" ... Czekając na cud każdy błądzi, dochodząc do dnia w którym bóg nas osądzi... "

Opublikowano

Moze jednak pobierz z torrentow, ja pobieralemte gta (14gb) na necie 1mb 3 nocki, tylko znajdz torrenta z duza iloscia seedow.

everythingfou - sprawdź to.

Pasjonat
Opublikowano

Dzięki za radę! Właśnie ściągam z torrentów. Waży 14GB, ale już jedna nocka i 30% :))) w tym tygodniu już będę z pewnością ciupał :))) Dzięki! Leci plusik!

@Praza, lepiej nie pisz w tematach tego typu... Nie znasz się w ogóle... :) pozdro...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...