Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] ACW-R

MafiaDark

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chce się zapytać czy dobrze jest walczyć ACW-R (Precyzyjna,Vipery,Nemezis And M145) z pistoletem M1911 Veteran ???

I drugie pytanie jakie dodatki są lepsze : lufa - precyzyjna , predator , copperhead , zasięgowa / magazynek : vipery , stingray, piranha ???

Z góry dzięki za odpowiedź ;)

Opublikowano

grałem na pte tylko zmaist precki miałem pred i wmiare dobrze mi się grało ale jeśli niemasz lvl to niewarto na to wydawać 20k fundsów naprawdę broń niejest tego warta. Co do drugiego pytania lufa pred/precka na szturmie sprawdza sie dobrze inne niebardzo, mogę powiedzieć że vipery są najlepszym rozwiązaniem dla szturma

b6b78815.png

Opublikowano

Po nerfach i bufach 416 będzie OP, a famas i l85 dalej są OP, za dużo się nie zmieni.

Ja tam bym nie brał ACW-R, a już nie prebuya, bo nie jest tego wart, a dodatki takie jak Up pisali będą spoko.

436951440626370320491.png

Opublikowano

416 kojarzy mi sie z BF3 <3 Wymiata sie z tą bronią :P Trzeba hajs zbierać na 416-stke powoli :) Patrząc na famasa na PTE to range killa 100 juz raczej nie zrobie ;p Lipa troszke. Co do tematu - podobał sie AEK - Spodoba sie ACW-R tyle ;p

Opublikowano

Pte to jedne wielkie shiiiiiiit. Żaden serwer nie ma zabezpieczenia ggc czy t4g. Aimboty są i to tak denerwują, że nie chce się grać. I jeszcze weźmy pod uwagę osoby, które mają 1-10lvl na oficjalu. Czyli tzw. newbie, którzy wezmą l85 i będą grać all day all night, bo nigdy w normalnym bfp4f nie zagra tym. Potem na pte płacz, bo zabił go gracz z ak, który umie grać. Ja osobiście mam na pte l85 i ak, bo trzeba denerwować noobkow.

Famas, niekontrolowany odrzut we wszystkie strony. Czyżby Ea dostała wiele maili, że famas jest too op? Być może, ale asval jest naj op. Ma prędkość 1200, co jest maszynką do zabijania. To on ma mieć nerf.

Co do acwr. Nie opłaca się prebuya, ponieważ za tą kasę masz l85. Nie jest to op broń i nie będzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...