Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zalogowanie się do MC :(

thelaba14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, chyba od wersji Minecrafta 1.5.cośtam nie grałem w tą grę no i teraz znowu naszła mnie ochota żeby pograć.. Odpalam launchera i.. "LOGIN FAILED" ! Kurde.. nie mogę zalogować się do gry, ani na stronę minecraft.net. Czy ktoś mi powie o co chodzi?!

Opublikowano

@iVenoom, tak mam premium. Dawno nie grałem a jak teraz chcę się zalogować to pokazuje się "Login failed" :( Dodatkowo próbowałem zresetować hasło ale nie pamiętam na jakiego maila rejestrowałem a sporo ich mam =.= KURDE!!

Opublikowano

Tak jak napisałem wyżej. Możesz podawać zły e-mail. Spróbuj logować się na różne - może na jakiś trafisz.

A na minecraft.net nie można było przypadkiem logować się przez nick ?

Opublikowano

Na minecraft.net loguje się przez nick ale właśnie o to chodzi, że nie mogę się zalogować :|

A do gry można wejść wpisując albo e-mail albo nick a ja nie mogę się zalogować nickiem..

Opublikowano

1. Zobacz czy nie masz czasami zablokowanego połączenia do Minecrafta, za pomocą jakiegoś AntyWirusa.
2. Nie loguj się nazwą tylko e-mailem.
3. Zobacz czasami, czy nie piszesz "gmial" zamiast "gmail".
4. Zobacz na poczcie, czy nie było nic od Minecrafta. ( O zmianie hasła lub o e-mailu )
5. Jeśli naprawdę nie pamiętasz hasła, to polecam:
http://minecraft.net/sendemailverification
6. Jeśli pamiętasz gift-coda, lub swoje hasła, które Ci się przypominają to napisz do MOJANGU po ANGIELSKU, że nie masz dostępu do konta, ponieważ nie pamiętasz hasła, itp. - najlepiej daj datę, którą najbardziej pamiętasz kiedy grałeś. ( Jesli 1,2,3,4,5 nie będą działać )

Jestem mogę wszystko,

Jestem kurwa Mr.Przyszłość,

Jestem Mr.Mixtape , gry , dziwko!

Opublikowano

Zainstaluj nowy luncher na wersję 1.6.4 (nie polecam by Zyczu, bo to kaylogger) Najlepiej lunchery serverów, gdyż oni tam się starają. Od 1.6.1 potrzebny jest nowy luncher, to jest głupie, ale niestety tak zrobili. Polecam servera SimpleMC, ich jest według mnie najlepszy.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...