Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mam pojęcia, nie użytkowałem, ale myślę, że wytrzymałość wszystkich smartphonów jest podobna, kwestia użytych materiałów. Jak chcesz, żeby telefon dłużej potrzymał to kup sobie jakiś porządny pokrowiec, etui.

Opublikowano

rozważyłbym też inny android :) sony to wciąż gówno, a na baterii gora 1 dzien pociąnie znając zycie :DD

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Opublikowano

Rowniez nie polecam windows phone do grania bo ma slabe wsparcie developerow.

Jesli chodzi Ci o wytrzymalosc to Galaxy S2 zawsze byl mocny a nowe gry nadal na nim chodza :D

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Opublikowano

Co do tego to się nie zgodzę, na oficjalnym androidzie 4.1.2 S2 polegał w MC4, niestety. Ja polecam HTC One, wygląda świetnie, a specyfikacja genialna, tyle, że używka. Może jak będziesz miał szczęście to trafisz nówkę.

Opublikowano

za 1600 to sie rozejrzyj za dobrą używką TOP'owca tj one/s4 (na xperie nie ma co patrzeć nawet na Z)

Sympatyczny, Kochający, Umiłowany, Romantyczny, Wielki, Inteligentny, Empatyczny, Ludzki - po prostu JA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...