Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Opora4s Ulepszanie

NiEnOrMaLnItY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanie co do ulepszania na tym serwerze. Do którego levela mam 100% szans na ulepszenie

I jeszcze pytanie. Czy na ich stronie jest coś takiego jak darmowe moony?

adrian123451251.png

Opublikowano

Nie gram na opora4s ale z tego co się orientuję jest to serwer pvp czyli masz all eq na full więc po co ulepszać? A jeżeli po to aby przebić bonki to spróbuj obniżyć ten item do którego chcesz przebić do poziomu itemka z bonkiem. Możliwe też że kowal jest 100%. :) Albo spytaj w grze bo z tego co się orientuję to niezbyt dużo ludzi tam gra, :D na stronce pisze że jest tylko 9 osób online.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Opublikowano

na oporze jeszcze troche pogracie poki nie ogarne serwera, poniewaz mamy wspolprace i przenosimy jeden serwer na jeden client i beda 2 serwery w cliencie jednym.

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

co do 1 pytanie chodzi ci o to jak ulepszać w gor u sprzedawcy bizu na samym dole masz mastery tynki i 100% kowal jest 50% lub coś takiego ja na +20 all wbijalem pół godziny ale znam kolesia co w pół godziny wbił all na 24

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...