Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Poziomy

jakub99941

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czesc chcialbym sie dowiedziec kiedy bede mial normalnie pokazny poziom teraz mam 5 orzelek czyli poziom 50 a chcialbym miec normalnie 60,70 widze ze niektorzy maja 46 i normalnie pokazuje a u mnie od 46 sie zaczal pokazywac ten orzelek co mnie dziwi u jednych jest tak u drugich tak

i lvl jest 145 a nie 100? w sensie z tymi orzelkami i wszystkim

Opublikowano

To są gwiazdki pułkownika i nie pokażą ci się inne bo skończyłeś szeregowego i innych,gwiazdki te zaczynają się od 45 stopia,i nie ma czegoś takiego że ludzie zdobywają je od 46 -,- A poza tym to chyba jest normalne że są gwiazdki pułkownika,chyba że do stopnia 145 chciał byś nabijać jakieś miliony punktów,na całe szczęście że jest pułkownik bo za każdą gwiazdkę jest 230000 pkt a sam widziałeś że od 1 do 45 stopnia exp był coraz większy to pomyśl sobie ile miałbyś do nabicia na poziome co najmniej 120,pozdro ;)

xrdj.jpg

Opublikowano

No to przecież pokazuje ci taki sam poziom na przycisku "Tab" jak i na battlelogu -,- Ale naprawdę trudno się nie połapać 15 orzełek 60 stopień,tak na przykład.. Chyba że grasz na no ranked to inna sprawa :D

xrdj.jpg

Opublikowano

Boże święty.. Tłumacze jeszcze raz! Orzełki będą od stopia 45 do 145 i nie znikną,jest ich od 1 do 100,kumasz? To dlatego one są,bo przecież na początek gry nie dostaniesz do nabicia 230000 pkt tylko np 10000. 145 - 45 = 100,rozumiesz?

xrdj.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...