Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie w GTA 5

Kanpat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Pewnie wielu z Was ma GTA 5 i może wiecie w jaki sposób się szybko dorobić? Otóż są nieruchomości, które kosztuję wiele milionów dolarów i nie wiem w jaki sposób mogę wziąć na to pieniądze. Co prawda był ten pierwszy skok, za który zgarnąłem trochę kasy (ten w którym musiałem spłacić dom Mandazo) potem ten z atomówką co niby zarobiłem $20.000.000 ale musiałem je oddać więc nic nie dostałem potem znowu był co chodziłem z minigunem i coś koło $8.000.000 zarobiłem ale tylko część ja dostałem bo aż $6.000.000 poszło dla FIB. No i tutaj pytanie jak zdobyć więcej kasy? Mogę w jakiś sposób sam organizować napady na bank? Wykonałem 56 misji głównych i nie wiem co z tym fantem zrobić. Co prawda mogę kupować nieruchomości za te pieniądze, które mam ale kilka tysięcy dolarów tygodniowo to przecież nigdy nie dorobię się, żeby np. wykupić pole golfowe za $150.000.000 Czy potem będzie to jakoś odblokowane? Te napady na bank? A może za mało misji wykonałem czy coś?

Opublikowano

A ile % akcji wykupować? I gdzie są te pieniądze, które na niej zarobiłem? Gdzie mogę je odebrać? Bo mam kilka upionych ale tylko 100% udziałów i mało mi to przynosi i też pieniędzy jak kilkam START to nie ubywa ale też nie przybywa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...