Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Slotex.pl Jak Wgrać Silnik

RemekkPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich elo wam :D

Mam Pytanie dotycząca Hostingu "Slotex.pl"

A Moje Pytanie To:Jak Wgrać Własny Silnik nie usuwając serwera (dedyk)

Proszę nie pisać że to głupi hosting polecacie inny mi sie ten podoba tylko mam problem z tym wgrywaniem

Czy Cos Trzeba Zmieniać_?

a i 2 Pytanie:Jeśli Macie Silnik na 1.6.2 które będą działać mody i pluginy proszę o linka :)

Proszę o szybka odpowiedź :)

Opublikowano

?? Co co >? xD wchodzę na zarządzanie serwerem i co dalej ?

Widzę

Zarządzanie Status serwera: ON

Wszystkie silniki gry są automatycznie codziennie aktualizowane zgodnie z wydanymi na oficjalnych stronach.

Wybierając typ silnika "własny" możesz umieścić na FTP dowolny silnik, pamiętaj że musi on mieć nazwę: minecraft.jaroraz znajdować się w katalogu głównym na FTP.

Opcja ta ma również drugie zastosowanie. Wybierając z listy inny silnik, a następnie "własny" wersja silnika podczas aktualizacji się nie zmieni do momentu ponowienia tego kroku. Jest to spore ułatwienie podczas aktualizacji, gdy wychodzi nowa wersja a chciałbyś korzystać nadal ze starszej.

Własny silnik uruchamiasz na swoją odpowiedzialność, nie odpowiadamy za jego nieprawidłowe działanie, prosimy nie zgłaszać nam problemów z nim związanych.

Plik serwera: Bukkit - Najnowszy stabilny Bukkit - Najnowszy beta Bukkit - Najnowszy dev (nie zalecane!) Standard - Najnowszy Spigot - Najnowszy stabilny Tekkit Classic - 3.1.2 Tekkit Lite - 0.6.5 Voltz - 1.0.11 DNS Techpack v4.08 Własny - Plik: minecraft.jar Czy uruchomić z Mineshafter?:
Opublikowano

1. Nie mogę odp. bo nie znam hostingu.

2. Craftbukkit - wpisz w google: Craftbukkit 1.6.2 download

Liczę na like :D

Opublikowano

Gdy już mam sciągniety silnik muszę zmienić nazwe? tak jak tam pisze?

Wybierając typ silnika "własny" możesz umieścić na FTP dowolny silnik, pamiętaj że musi on mieć nazwę: minecraft.jaroraz znajdować się w katalogu głównym na FTP.

OK JUZ WIEM DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Gdy już mam sciągniety silnik muszę zmienić nazwe? tak jak tam pisze?

OK JUZ WIEM DZIEKUJE ZA ODPOWIEDZI

a wiesz moze jak zrobic wlasny 1.5.2 bo ja wgralem wszystko ale oczywiscie sie teraz serwer nie chce uruchomic... same problemy z tym slotexem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...