Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CS 1.6 Bug, ale jaki?

Sledx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.
Mam pewien problem.
Gram w cs 1.6 i często wybieram zagraniczne serwery FFA.
Często zdarza mi się, że gracze piszą mi, że mam buga i muszę zresetować PC. Po restarcie bug znika, ale, gdy często zmieniam serwer to bug znów się pojawia.
Nie wiem, o co chodzi z tym bugiem, co to w ogóle za bug. Może ktoś wie, o co chodzi i może mi wytłumaczyć? Może jest jakiś sposób na naprawę tego?

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

Skoro nie wiemy jaki to bug, to skąd mamy wiedzieć jak to naprawić? :D

Może jest to spec bug? Spec bug, czyli widać cię jako spec, a normalnie grasz czy coś takiego.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Nie do końca chodzi o naprawę, raczej o to czy ktoś może kojażyć, o co w ogóle chodzi :)
Spec bug nie. Gram normalnie, u mnie gra wygląda normalnie, nic nie widzę podejrzanego, ale jak gram to gracze mi spamują, że mam jakiegoś buga i mam zresetować PC, a po chwili dostaje kicka od admina z powodem res PC. Szukałem w google, ale nic nie znalazłem.

Być może ktoś kojarzy buga, który naprawia się poprzez reset pc? :)

Aaa i dodam jeszcze, że czasem jak gram na serwerze deathrun to mam takiego buga jakby mnie w ogóle nie było. Gram normalnie, jestem w tabeli (nie na spec) gracze mnie widzą, normalnie piszemy, ale, gdy przejdę mapę to nie działają mi teleporty, nie mogę podnieść broni (jakbym był duchem) Może to ten sam bug i ktoś już skojarzył? :)

Wiem, że ze mnie cham, ale taki już jestem.

Opublikowano

Może chodzi im o to, że zamienia ci się y na z, natomiast z na y. Ale to tylko jeśli masz steam, z drugiej strony nie pisali by żeby zresetować komputer, tylko uzyć skrótu klawiszowego, dopytaj się o co im chodzi.

76561197967532978.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...