Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Padające game.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem, przechodząc do konkretów, wpis ten pojawia się po każdym padnięciu game.

SYSERR: Sep 23 12:13:54 :: P2PJoin: member is not in same channel PID: 10977 channel 4, this channel 1

SYSERR: Sep 23 12:13:46 :: socket_connect: HOST [iP]:[PORT], could not connect.

Wie ktoś może, jak poradzić sobie z problemem?

Edit: [iP]:[PORT] zostały celowo podmienione, w tym miejscu pojawia sie IP serwera oraz port.

Edit2: game 2089

Opublikowano

Z tego co wyczytałem z tego to nie możesz się połączyć jak i z bazą i hostem :D . W całkowitej pewności weź jakiegoś technika zatrudnij :D

Drugi błąd owszem, sugeruje że game po padnięciu nie może się połączyć, natomiast tutaj najbardziej rozchodzi się o pierwszy.

Opublikowano

Niekoniecznie zawartość syserra musi ukazywać informację o błędach. Czasem dobrze też mieć włączony syslog. Powiedz co za channel działa na porcie oraz ip które zakryłeś.

64562221938.png

Opublikowano

Od razu powiem, ze porty p2p sa wszędzie inne. A ten błąd z p2p informuje, ze nie można się podlaczyc do tego portu.

Ice, syslogi mam włączone i przeglądałem je w momencie padania game i nie ma tam nic nadzwyczajnego. Zwykłe komunikaty odnoście komendy stat, save item itd.

pw me, pomogę.

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...