Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie znaleźć kogoś, kto pomoże przy placementach?

frikaa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. W chwili obecnej jestem unranked, gdy gram normale 5v5 jestem zwykle przeciwko high silver/low gold, w 3v3 z kolei przeciwko gold/plat.

Chciałabym zacząć grać gry rankingowe, ale obawiam się, że mogę trafić na nieciekawe drużyny i wylądować w bronze, a nie mam zamiaru potem się męczyć, by wyjść z tego. Zależałoby mi, aby po placementach umieszczono mnie w high silver, żebym potem mogła sama lub, co jest bardziej prawdopodobne, z pomocą kogoś postarać się o gold (głównie chodzi mi o skórkę Elise, wiem, to próżne, skoro nie zasługuję - nie powinnam jej mieć, ale chciwość przeważa nad zdrowym rozsądkiem;).

Nie stać mnie, aby wydać ok. 500zł na elo boosting, poza tym nie chciałabym, aby ktoś wchodził na moje konto... Dlatego, czy możecie mi powiedzieć, gdzie mogłabym znaleźć jakąś osobę, co jest np. platynowa na swoim głównym koncie i ma np. unranked lub silver smurfa i pomogłaby mi w tym? Nie jestem w stanie komuś za to zapłacić, jedyne co mogę zaoferować to kupno skórki za 975rp po fakcie ;).

Wiem, że większość z Was potępia zapewne mnie i moje pytanie, jednak byłabym wdzięczna za jakieś rozsądne odpowiedzi, nie tylko posty mówiące, że to co, chcę zrobić jest niesprawiedliwe. Nie mam zamiaru się przed nikim "chwalić" jeśli uda mi się osiągnąć gold, jednak naprawdę zależy mi na skórce.

P.S. Gram na serwerze EUNE, mam 20 lat, więc nie jestem dzieckiem, nie płaczę podczas gier i staram się nie robić głupot, umiem też mówić płynnie po angielsku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...