Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Gra na ROM - moja opinia

extara

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm od czego zacząć. no tak .. nie metin inna gra to jest fakt .. przed chwila gralem w chińszczyznę ... wrażenia .. ? -1 :D porównywalne z aionem nie metinem ... GF próbuje sie wzorować na grach typu aion , 4story etc. co jest błędem.

tak szczerze jesli uważacie że to co napisałem jest idiotyczne etc że grafika i gry idą w przód to popatrzcie teraz tak.

Minecraft wyszedl kiedy gry były już na szczytach rozwoju. a tu teraz wyszła taka klockowana "gówniana gra" i nagle BOOM po roku mojang jest 1mld do przodu.

więc może pomysł z dodawaniem klas i zmiana grafiki był zły ;c

wyraźcie swoją opinie w komentarzach. ;P

PS: nie chce sie bawić w żadnego krytyka albo co po prostu to moja opinia.

Nudy ;c

Opublikowano

To jest dopiero początek,

Q: Dlaczego gra wygląda jak WoW lub TERA?

A: Większość nowo wypuszczanych gier wygląda w dzisiejszych czasach tak samo, gdyż korzysta z tego samego silnika, my jednak posiadamy w swojej kadrze pracowników Ymir Entrainment, którzy dopilnują, aby gra diametralnie różniła się od innych!

kozakreggae.jpg

Opublikowano

Zanim założysz taki temat to na przyszłość polecam przeczytać parę wcześniejszych topiców.

Wersja chińska =/= Wersja europejska.

Opublikowano

ludzie , to akurat all wiem , mają się różnić no okay .. ale jaka bd różnica myślicie że bd bardziej podobny do m2 ?? nie . bd pewnie sciezka dźwiękowa i tyle :))

Nudy ;c

Opublikowano

ludzie , to akurat all wiem , mają się różnić no okay .. ale jaka bd różnica myślicie że bd bardziej podobny do m2 ?? nie . bd pewnie sciezka dźwiękowa i tyle :))

Watpie aby w ogole sciezka dzwiekowa byla podobna xD

Sklejka, ktora na pewnoe nie bedzie nawiazywac do gry MT2

1386175744-U112610.png
Opublikowano

Ej ludziska mieliście jakiś problem z instalacją ?

Szukasz kogoś kto wykona grafikę, logo do drużyny esportowej? 

Napisz do mnie postaram się wykonać prace jak najlepiej.

Aktualnie nie mam czasu na wykonywanie grafik.

Opublikowano

Ej ludziska mieliście jakiś problem z instalacją ?

Żadnych, lekkie problemy z odpaleniem, nic więcej. Głównie z tego powodu, że całość jest po chińsku.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

A są już jakieś ss'y czy cokolwiek tej "wielkiej" zmiany? Jeśli gra ma wyglądać, jak te chinskie, to nawet nie będę pobierał, bo gra jest w 100% podobna do Wszystkich innych .

Opublikowano

To sie zdziwisz, bo podobieństw bedzie sporo, oj sporo ;) Jedynie może sporo gra zajmować, ale to tylko po ty by mniejsze wymagania były... to tyle ;)

Obserwujcie ich oficjalne forum to się sporo dowiedziecie :)

1578145.jpeg

Zapraszam na najlepszy serwer 2013r - NarniaMt2! :) Wiecej informacji po kliknieciu w sygnature.

Opublikowano

Ja jestem zachwycony,że wychodzi coś odmiennego gdyż znów przypomną nam się czasy poznawania bulidów i naszych bohaterów.

Znów zaczniemy uczyć się na błędach nie z tutoriali a to jest akurat w tym wszystkim piękne ! :)

Tak,więc mogę śmiało powiedzieć,że na Ferie kupuję sobie najlepszego PC'ta + inwestuje czas na grę w RoM'a wieczorami :)

Opublikowano

Spójrzmy z innej strony . W metina gra kilkadziesiąt tys graczy,mimo ,że nie zadowala grafiką,mechaniką,dźwiękiem,efektami itp itd

W metinie chodzi o prostotę,mamy 4 postacie i 8 profesji ,bony każdy zna na pamięć,wszędzie są bugi ..Mimo to i tak wszyscy grają,a teraz wychodzi jakaś gra,która jest podpięta pod metina ze względu na nazwę i nie ma nic co wymieniłem wyżej ..Jest to droga pod gry takie jak 4story czy WoW,a tam nie ma prostoty a wręcz odwrotnie. Rozumiem,że wiele się zmieni ,ale nie aż tak ... Teraz spójrzcie znów z innej strony,jeżeli by w nazwie nie było Metin,to wszyscy przestali by się doszukiwac podobieństw do metina i oceniali by to jako inną grę !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...