Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Care Package

TwojaOdbytnica

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie. Przymierzam sie do kupna 4100xnów, bo ciągle tym g36 i kupionym na 7dni k1 gra sie nudno :P Z początku chciałem kupić mp7a1 blue na 2 miechy. Jednak teraz rozważam opcję kupna mp7a1 na miesiąc i do tego care package z famasem. Jednak jedyne nagrody jakie mnie interesuja to albo famas snow camo <3 albo ewentualnie famas zwykły na 15 dni. Jaka jest szansa na wygranie którejś z tych broni przy zakupie dwóch zrzutów? Tak wiem nie jesteście wróżbitami, ale raczej powinien znaleźć się ktoś kto losował ten zrzut i może napisać co wygral, albo może ktoś zna kogos kto robił zrzut i co mu wypadło. Na tej zasadzie. Z góry dzięki za pomoc. Pozdro

Opublikowano

Mi chodzi o statyski w grach bywa różnie np. w bfh po wprowadzeniu warsztatu było losowanie ulepszenia za 500funds mogłeś wylosować zarówno brązowe srebrne lub złote totolotek co nie? Gówno prawda, bo wypadały praktycznie same złote (żeby tak było w totolotku to by zbankrutowali xD) Tak samo może być tutaj, że wypadają same famasy, a co innego bardzo rzadko. Stąd moja prośba o wypisanie wygranych.

Opublikowano

Tam jest Famas Snow na 30 dni, a ten zwykły jest zbugowany i jak go wylosujesz to nie dostajesz zwykłego tylko Navy_Camo na 30 dni.

Losowałem go 4 razy i 1 wyleciał Snow 3 razy Navy Camo

982831457370434390167.jpeg

Opublikowano

Wow to nieźle navy na 30 dni tak więc zastanawiałem skąd go mają teraz już wiem heh. Na razie wygląda na to, że sytuacja podobna jak z tym warsztatem w bfh. Dzięki Wam za odpowiedzi. Oczywiście jak jest jeszcze ktoś kto losował nie tylko tego famasa, ale ogólnie te za nxy. Fajnie jakby napisał co udalo mu sie wychaczyć i ile razy próbował.

Opublikowano

MP7A1 losowałem z 30 razy wygrałem 2 razy :/

M4A1 raz losowałem i wygrałem M4A1 zwykłe 15 dni

DRAGUNOV losowałem raz i wygrałem zwykłego na 30 dni

K1 losowałem raz i wygrałem Tar na 30

Jak widzisz dużo w tym bugów ^_^

Opublikowano

Szkoda, że tak kiepsko mp7 rozmyślalem już nad możliwością 5 losowań bo mam jeszcze pozostale 450nx. I żeby walnąć mp7 może by się poszczęściło, ale jak na tyle losowań tylko 2 razy wygrałeś to mnie skutecznie odstrasza, spróbuje chyba swoich sił 2krotnie losujac famasa może mi się poszczęści :P

Jeszcze takie szybkie pytanko. Jak to w koncu jest z premką 1 dniową można w trakcie jej trwania kupić 5 slot? Jeśli tak to trzeba usunąć ten z premky czy można w trakcie trwania tego jedniodniowego? Bo jakby mi się poszczęściło i jakimś cudem wygralbym i navy i snow camo wypadaloby żeby ten drugi się nie marnowal tylko żeby wsadzić sobie do ekwipunku obydwa.

Opublikowano

Miałem tą premkę i nie mogłem kupić w żaden sposób 5 slotu.

Dodam jeszcze że gdy wybrałem ją drugi raz to dostałem ją nie na 1 dzień tylko na 2. Nie wiem czy to tak ma być czy to jakiś bug.

A co do losowania nie koniecznie jest tak że jak mi wylosowało 2 na 30 to tobie też tak musi. "Kto nie ryzykuje ten nie zyskuje",

a nawet jeśli nie trafisz w Mp7A1 Snow to jest jeszcze zwykłe na 15 dni (to samo co Mp7 Snow tylko że bez tłumika),

Spectre M4 - dosyć dobra broń nie dawno z nią grałem i polecam

Dinar 20% Up- co tu dużo mówić, dostajesz 20% więcej dinarów

Stinger - najmniej warta broń w tej zakładce, nie znaczy że jest słaba, polecam ją na BG

Opublikowano

Szkoda, że nie można kupić 5slotu nie wiem czemu w takim razie jest w itemshopie...

Wiem, wiem ogólnie jestem raczej pechowym człowiekiem i nie licze na nic więcej niz jeden famas przy tych dwóch losowaniach zawsze mam do takich rzeczy pecha.

O broniach mi nie musisz pisać, bo gram od closed bety z przerwami i ogarniam :)

Opublikowano

Ok już wykonałem losowania. Za pierwszym wypadł tar na 30 dni, za drugim famas navy camo 30 dni :D Jestem zadowolony dzięki za Wasze info bardzo pomogło mi w podjęciu decyzji. Nawet jeśli odliczyć tara famasik za 1800nx to dobry deal :D Mam pytanko, czy itemki w outboxie wygasają?

Opublikowano

W takim razie już wszystko dla mnie wiadome temat można zamknąć. PS. Golda dostałem na 2 dni nie na 1. Takie bugi to ja lubie jak z tym famasem i premką xD

Opublikowano

Szkoda, że nie można kupić 5slotu nie wiem czemu w takim razie jest w itemshopie...

Wiem, wiem ogólnie jestem raczej pechowym człowiekiem i nie licze na nic więcej niz jeden famas przy tych dwóch losowaniach zawsze mam do takich rzeczy pecha.

O broniach mi nie musisz pisać, bo gram od closed bety z przerwami i ogarniam :)

5 slot jest w item shopie bo nie będą usuwać itemu z bazy danych, które może kiedyś być aktywowany.

Poza tym za nx'y możesz kupić na stronie.

Ok już wykonałem losowania. Za pierwszym wypadł tar na 30 dni, za drugim famas navy camo 30 dni :D Jestem zadowolony dzięki za Wasze info bardzo pomogło mi w podjęciu decyzji. Nawet jeśli odliczyć tara famasik za 1800nx to dobry deal :D Mam pytanko, czy itemki w outboxie wygasają?

Nie powinny a out boxie bronie wygasać, gdyż nie wystosowano takiej informacji, że bronie mogą leżeć określony czas, lecz tez nie było informacji, że mogą leżeć nam przez nieokreślony czas.

Niektórym już znikały itemy z out boxa, więc nie warto ryzykować, najdłużej potrzymaj miesiąc i zużyj.

W takim razie już wszystko dla mnie wiadome temat można zamknąć. PS. Golda dostałem na 2 dni nie na 1. Takie bugi to ja lubie jak z tym famasem i premką xD

Cytując posty dopiero teraz zauważyłem, mam nadzieję, że moje info się nie zmarnuje :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...