Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem, szkoła.

wlatca

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam pewien problem. (Taak, zaraz powiecie, "Zabij się", "Marny troll"...) Bo z naszej klasy odszedł taki chłop ale to raczej nie jest ważne, chodzi o to, że ktoś wypisywał na jego asku srasku jakieś obraźliwe rzeczy a potem powiedział że to ja niby... No i podobno do szkoły wbija w środę jego ojciec i o co chodzi, jak im powiem, że to nie ja, to nie uwierzą, bo zawsze jak jakaś zła sprawa, to na pierwszy ogień idę... Więc nie wiem, powiedzieć że to nie ja i nie mam nic wspólnego, czy może jakiś sposób znaleźć żeby nie pójść do szkoły?

Opublikowano

Sposób by nie iść do szkoły!? ZABIJ SIĘ!!!

A tak na serio to raczej jak nie pójdziesz do szkoły to będzie bardziej podejrzane... A jak jego stary pójdzie do szkoły to co?? Najwyżej morde może Ci obcic za co pójdzie do pierdla, jak się wychowawca do tego przyczepi to albo nic nie zrobi, albo wstawi upomnienie za nie koleżeńskie zachowanie.

Opublikowano

Sposób by nie iść do szkoły!? ZABIJ SIĘ!!!

A tak na serio to raczej jak nie pójdziesz do szkoły to będzie bardziej podejrzane... A jak jego stary pójdzie do szkoły to co?? Najwyżej morde może Ci obcic za co pójdzie do pierdla, jak się wychowawca do tego przyczepi to albo nic nie zrobi, albo wstawi upomnienie za nie koleżeńskie zachowanie.

On pracował w więzieniu, więc wiesz.

No cóż, pójdę chyba do tej szkoły, ale boje się opierdzielu.

Opublikowano

Jeśli to naprawdę nie ty , to bądź twardy i trzymaj się cały czas tej samem wersji.

Ucieczką pokażesz ,że to ty odwaliłes.

Opublikowano

Jeśli tego nie zrobiłeś to po co wymyślać jakieś powody dlaczego nie iść do szkoły.

Zawsze on może przyjść do Cb do domu.

Powiedź prawdę i tyle.

Opublikowano

Zapytaj serwis ask.fm o adres IP tego który pisał, masz teraz taka możliwość.

Porównaj go ze swoim adresem i możesz udowodnić że nie było to pisane z twojego urządzenia.

Jeśli jesteś na tyle zawzięty idź na policję, a oni namierzą tego dałna.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

Czego się boisz jak to nie ty. ?

Słyszałem, że podobno ten koleś wysyłał linki z Sashą Grey... A Oczywiście, nikt nie uwierzy mi -.-

Dobra, mam jeszcze 2 dni, oby się udało...

Opublikowano

Nie było go, ale wiem kto to zrobił, były kolega, co chciał mnie wrobić, a sam to pisał... Nawet mamy na dowód smsy do kolegi, które to mówią, a przy okazji obrażają tego ojca :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...