Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Osiągi

IIC13�

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

gralem w mistrzostwach Grand Tourismo i Forza Motorsport.

I problem jest taki ze bylem #2 miejscu iz nie ogarniam w 100% manualnej i nie mialem nigdy kierownicy xD

No i grajac swoja Agera 826 punktow all ultra. No i mam taki problem ze typ jadac mustangiem ale to mialo ledwo co 680punktow nie uzywal nitra nic tylko +1 lap.

I typ byl zawsze ciutek za mna ze mogl mi blotnik smyrac.. ja nawet po uzyciu 11 nitr +40% power nie odsunelem sie od niego... zawsze mnie doganial i tego ja nie kumam, w grid jade na EXTREME i jestem #1, tutaj w NFSW mi cos nie pasuje. Te punkty to nie wiem czy one serio cos daja czy nie... Ja mialem 899 przyspieszenia a on mial chyba 820 i 680 overall i tego nie kminie... czuje ze juz wiecej nie wycisne z tej Agera a jak wyciskam wiecej to lize barierke... i ja na boga przyzekam ze cisne z niej 100% szybciej sie poprostu nie da bo mnie samochod ogranicza... i tego ja nie kminie, bo mnie tak irytuje ta gra ze to glowa boli.

Nie dosc ze jakies powerupy sa to jeszcze trudno im napisac ilosc PS i NM przy RPM... a nie jakies punkty....

65339939328376711656.png

// spox, taka sygna tez moze byc. - IIC13

Opublikowano

Agera jest ciezkim samochodem do ogarniecia, chodz tylko w sterowaniu. Koles musial uzywac cheata, np car changera.

Co do systemu overral, nie patrz az tak dokladnie na to-w niektorych przypadkach to nie odzwierciedla osiagow auta ;)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Overral oszukuje można powiedzieć, bardzo ładnie to widać jeżeli chodzi o klasę D. Agera jak i Aventador są dobre jak je w 100% ogarniesz, są to już takie typy aut trudne w ogarnięciu. Albo hacki miał, np. speed hacka podczas nitra ;)

Opublikowano

Jedyne co ogranicza moj skill to samochod, dacie mi bugatti wycisne z niego 100% dacie mi malucha wycisne z niego 100%.

Ten typ mial klase A i moze 3 itemki 3 gwiazdkowe.

65339939328376711656.png

// spox, taka sygna tez moze byc. - IIC13

Opublikowano

Wystarczy że miał speed hacka i zostaniesz w tyle nawet jakby miał 0 części. Zanim ty rozpędzisz sie za zakretu to on juz z full speedem bedzie jechal.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...