Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] "Beta" LoL'a?

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc tak, gdzieś w internecie wygrzebałem informację, że istnieje możliwość pobrania "bety" LoL'a, tzn wersji w której na start mamy full RP i PZ, a co tydzien dostajemy nowe. Wersja ta podobno ma służyć do wyszukiwania bugów, ale ja chcę sprawdzić tylko jak się gra postaciami, które w przyszłości planuję zakupić. Z góry dzięki :D

Opublikowano

Lol pbe wpisz w google i pierwszy lepszy link. Pobierasz, czekasz na rejestracje albo piszesz do mnie na pw po passy na pbe bo mam tam konto :)

Opublikowano

League of Legends Public Beta Environment [ LoL PBE ] jest na serwerach NA wiec bedziesz mial 200-300 pingu, dostajesz 40k ip i 4k rp co tydzien, a nowe skiny i postacie kosztuja 10 rp...

Rejestracja jest otwierana rzadko, na 3 dni, wiec najlepszym sposobem jest zalatwic konto od kogos :>

Opublikowano

League of Legends Public Beta Environment [ LoL PBE ] jest na serwerach NA wiec bedziesz mial 200-300 pingu, dostajesz 40k ip i 4k rp co tydzien, a nowe skiny i postacie kosztuja 10 rp...

Rejestracja jest otwierana rzadko, na 3 dni, wiec najlepszym sposobem jest zalatwic konto od kogos :>

10k ip 4k rp* i Rejestracja nie jest otwierana już w ogóle. ;)

lucyfergif.gif

Opublikowano

dzieki za poprawienie :D cos mi sie wydawalo ze za duzo tych ip :> w kazdym razie ostatni raz otwarta rejestracja byla w styczniu tego roku

Opublikowano

Co Ty ćpałeś ostatnio ? Kto i gdzie napisał, że nie ma w planach otwierania nigdy więcej rejestracji na PBE ? Jak zaczną wypuszczać kilka nowości, to muszą mieć potwierdzenie od graczy, że działają one prawidłowo. Dawniej, PBE było otwierane raz na jakiś czas na 3 dni, a potem stosownie ją zamknęli, do jakiegoś czasu.

Ma ktoś jakieś passy do oddania/pożyczenia? chętnie potestowałbym sobie Jinx :D

Nie prosimy o konta, nawet na betę.

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...