Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kokszenie 1 postacia

SayIt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, mam juz przegranych prawie 30 meczy ahri, idzie mi nia bardzo dobrze i prawie zawsze wygrywam linie. Czy oplaca sie grac tylko nia, zagrac nia ze 100/150 meczy, zeby opanowac ja perfekcyjnie i carrowac nia rankedy? Czy lepiej robic to inna postacia? Dodam, ze fizzem idzie mi srednio

Opublikowano

Jak gre ogarniasz umiesz grac na innych pozycjach nie tylko mida proboj ,osobiscie ogarniam wszystkich ADC ale ja gram tylko ezem do diamondu bo nim mi sie najlatwiej carruje bo to main :)

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Moim zdaniem jeżeli ci się nie nudzii to graj nawet z 1000 gier

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Wg mnie warto wymainować sobie Ahri. To teraz jeden z mocniejszych i najpopularniejszych picków.

Ale powinieneś jeszcze kilka postaci na mida ogarnąć i kilka na inne linie.

Nie zawsze przecież dostaniesz mida, albo ktoś Ci zbanuje twojego maina : )

Opublikowano

A czy fizz jest dobry do carrowania? Zagram nim troche gier to tez go pewnie ogarne, bo napewno jest trudniejszy od ahri. A na topa co sadzicie o nasusie? Dobrze mi sie nim gra. Lub Irelia na topa.

Opublikowano

Fizz to najlepszy champion do carrowania solo q ;) Warto mainowac 2-3 postacie nie 1, bo moze ci sie znudzic, albo bedzie ci zle szlo, bo grasz to samo.Grajac inna postacia mozesz wymyslic cos nowego ;)

Opublikowano

na silver1 fizz banowany w co 2 grze. a jak już widze fizza to w enemy teamie. fakt owni ładnie ale ogarnieta vayne na bocie z leoną i masz wyjebane w fizza;) on wpada w ciebie ty w niego e... i leży. tak przynajmniej wyglądały moje mecze vs fizz. co do mainów kiedyś mainowałem ahri na starym koncie pierwsza postać za 6k ale właśnie fizz/diana/swain ją gnoją. vs fizz tulisz turret a i tak cie gnoi na combo dive. zreszta nie moja preferuje jungle i adc

Opublikowano

Żeby grać perfekcyjnie ahri nie potrzeba 100/150 meczy, 50 meczy i już łatwo opanowana. Ja nie mam problemów na żadnej linii bo mam wymainowanych kilku solo toperów, 4 midderów i większość adc, tyle mi starczy. Na mida najlepszy do carrowania kassadin/zed ale pewnie banowany, na topie bardziej trynda lub jax. Dobre jest też mainowanie po kolei championów których masz, każdy nowy kupiony mainujesz.

Opublikowano

Osobiście są postacie którymi gram perfect, ale pickuje jest dość rzadko, dlaczego ?

Bo mi się nudzą, monotonia gry ;x

Jeśli jednak postać ci się podoba i do tej pory ci się nie znudziła to graj nią.

Ahri to dobry pick.

1378417167-U962219.png

by Maxiu

Opublikowano

Czesto jak ogarne jakas postac, np. Kayle na midzie to gram nia 1 mecz, dobrze mi idzie i wygrywam, to nastepne i tak zagram z 10 meczy z czego wygram 9/10 a potem mi sie to nudzi i nie umiem tak ;c

@top

tak graj, ahri jest op

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...