Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Warto instalować Rise of Metin?

Adam9888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, nie lubiłem metina 2, więc czy warto instalować tą gre? W ogóle można? Wyszła już oficjalnie europejska wersja?

Bo słyszałem, że będzie dopiero w 2k14..

Opublikowano

Gra podobna do np. 4Story. Możesz spróbować się z nią pobawić. W wersji Polskiej będzie o wiele bardziej udoskonalona i przypominająca Metin'a.

Opublikowano

Yeah, aktualna wersja chińska to połączenie WOW + Lineage 2. Wersja EU będzie zbliżona do Metina drugiego.

Dobrze, ze jedna osoba tutaj chociaz gada z sensem

@Top

Pobieraj bo warto, jest to spora odskocznia od dwójki, nie zawiedziesz sie ;)

1578145.jpeg

Zapraszam na najlepszy serwer 2013r - NarniaMt2! :) Wiecej informacji po kliknieciu w sygnature.

Opublikowano

Gra podobna do np. 4Story. Możesz spróbować się z nią pobawić. W wersji Polskiej będzie o wiele bardziej udoskonalona i przypominająca Metin'a.

no właśnie problem w tym, że mi nie zależy na tym, żeby była podobna do metina 2, wcale go nie lubiłem

Opublikowano

To juz nie jest Metin , bo mozna skakac ; (

Moim zdaniem to dobrze,gdyż to może pomieszać trochę przy toczeniu walk.

Dobrze by było gdyby odpowiednia reakcja skokiem w bok lub ew. w górę mogła przesądzić o tym czy sięgnie nas zasięg skill'a.

Moim zdaniem było by to ciekawe lecz nie koniecznie musi być dla was i w tym momencie każdy opracowywałby własną taktykę pvp.

Opublikowano

gdzie ty człowieku widzisz w tej grze podobieństwo do 4story?? w żadnych wersjach nie będzie przypominać 4story

Opublikowano

Zbiera ktoś ekipe za miesiac na tego metka ? jak to coś pw .

Zbierają ludzie, fearless z Mt2 będzie tam grało, pogadaj z kat'em czy kimś.

4Story ma zupełnie inną szatę graficzną, co Ty pieprzysz.

/A co do tematu, możesz zainstalować, warto, fajnie wygląda, tylko że po chińsku to ciężko jest.

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

Jak dla mnie nawet w polskiej wersji czy ulepszone czy nie to dalej nie bedzie ten metin, wczoraj ściągnałem i po prau minutach juz wiedzialem ze nie zagram na europejskiej wersji, lepiej sciagnac WoW, 4Sory. Nie zasluguje zeby miec w nazwie "metin"

Opublikowano

Serdecznie polecam ja jednak zagram w EU ponieważ troche

bardziej podobna do Metin2 chociaż nie lubie Metin2 bo to szajs ale bym nie ogarniał jak by chociaż troche nie była podobna do Metin2 :D

Coś zadużo tego ''Metin2''

​//Matzar - rozmiar czcionki... nie przesadzaj.

Opublikowano

Warto instalować, ale lepiej poczekać na wersję EU. Bo po chińsku to nie wiem czy ogarniesz i wersja chińska jest inna niż EU.. :D

xxx

Opublikowano

Pobrać i zainstalować zawsze można gdyż będziesz mógł zobaczyć jak ta gra wygląda własnymi oczami :), zawsze trochę zabawy w odkrywanie jest ;-) chociaż gra jest podobna do wow'a

Opublikowano

Natępna gra podobna do WoWa niech dają nazwy typu WoM / WoF / WoL / WoA bo wnerwia mnie już to każda gra jaka teraz wychodzi ( MMO ) Jest podobna do WOWA!

Nie jest podobna do WoW'a, wszystko w niej jest inne. Nie grałeś, a oceniasz, ogarnij! :)

dziendobry1sygnatura6.png

Opublikowano

ja tam sobie zagram w tego metina zobacze co i jak moze mi sie spodoba a moze juz wogle nie bede gral w metina tylko w minecrafta zobcze jak ten rise of metin sie prezentuje

Logo_IGracze.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...