Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co to za dział?

kuba93p3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niby Metin3, ale widziałem GP.

Jednym słowem wielkie dziadostwo.

Bo to wersja chińska, ludzie. EU będzie inne (listopad).

"Yes, as mentioned since beginning this year, we are revamping the game to make it more similar to Metin2. The final version for the European version will be very much different from the Chinese version since different market has different acceptance on the game-play."

Opublikowano

Wersja europejska będzie różniła się od Chińskiej. Zostanie poprawiona grafika, zmienione animacje na płynniejsze, zrobienie non-targeta, dodanie kamieni metin, możliwość bicia z mountow. Wersja chińska jest adekwatna do wersji europejskiej w około 70%...

@UP

Za tą grę odpowiada inne studio, jednak w jego skład wchodzą weterani Ymiru - twórcy metina.

Opublikowano

Zachowaj to dla siebie , malo kogo interesuje co Ty sadzisz o czyjejś pracy , gra bedzie wyjebaobao a Wy tak spinacie dupska , Widzieliscie wgl filmiki ? Nie nudzi was Metin2? Monotonne expienie robienie eq i CIAGLE to samo jak was to nie nudzi to nie grajcie na Rise Of Metin proste ... Nie podoba sie ? nie komentuj tego tak jakby to bylo jakies '' gunwo'' bo naprawde nie jest, jestem prawie PEWNY ze ta gra bedzie jedna z lepszych w Europie i te Polskie Metiny Prywatne beda Niczym w porownaniu do tego , opr. Globala bo to to juz sie nie zalicza do Gry nawet ... .

Jak pracuja nad tym ''Chinole'' i maja jakas wielka firme widac po SS

G98hlZy.jpg

Opublikowano

"Yes, as mentioned since beginning this year, we are revamping the game to make it more similar to Metin2. The final version for the European version will be very much different from the Chinese version since different market has different acceptance on the game-play."

Wiesz, naród jest zacofany i nie kazdy zna angielski xD

Finalna wersja bedzie inna, bo aktualnie jest to wersja beta i oni licza sie z kazdymy propozycjami od graczy na chwile obecna, wiec radze zagladac na ich oficjalne forum ;-)

1578145.jpeg

Zapraszam na najlepszy serwer 2013r - NarniaMt2! :) Wiecej informacji po kliknieciu w sygnature.

Opublikowano

Coś czuję, że będzie w co grać niedługo zamiast M2 :)

Ciekawe jak rozwiążą sprawę bonów i ulepszaczy :P

no i CZY BĘDZIE DZIAD KOWAL, HAHA :P

Opublikowano

@UP Jak ma to nawiazywac do wersji Metin2 jak w tym calym ROM nie ma nic wspolnego z gra metin2 ...

Po tym Trailerze nie ma ani 1 szczegolu ktory by przypominal Metina ...

W ogole co to za gra ? Polaczenie chyba kilku / kilkunastu gier w jedna.

Jesli beda jakies privy to moze i zagram, bo na globalu nie ma mowy. A zagram na privie tylko dlatego, zeby zobaczyc co to w ogole jest.

Rownie dobrze moge pograc sobie w WoW'a, bo bardzo ta gra go przypomina.

Niby taka afera, podjarka, ale czym ?

Nie wzbudzila ta gra we mnie entuzjazmu, i ten trailer nie za bardzo zachecil do gry. Wole Metin2. Nudna, monotonna, gre jak dla niektorych

1386175744-U112610.png
Opublikowano

@UP Jak ma to nawiazywac do wersji Metin2 jak w tym calym ROM nie ma nic wspolnego z gra metin2 ...

Po tym Trailerze nie ma ani 1 szczegolu ktory by przypominal Metina ...

W ogole co to za gra ? Polaczenie chyba kilku / kilkunastu gier w jedna.

Jesli beda jakies privy to moze i zagram, bo na globalu nie ma mowy. A zagram na privie tylko dlatego, zeby zobaczyc co to w ogole jest.

Rownie dobrze moge pograc sobie w WoW'a, bo bardzo ta gra go przypomina.

Niby taka afera, podjarka, ale czym ?

Nie wzbudzila ta gra we mnie entuzjazmu, i ten trailer nie za bardzo zachecil do gry. Wole Metin2. Nudna, monotonna, gre jak dla niektorych

Wystarczyło przeczytać inne tematy

Wersja Chińska =/= Wersja Europejska.
Wersja chińska = WoW + Lineage 2
Wersja europejska = Zbliżenie do "klimatu" Metina drugiego.
Opublikowano

ODP :

Ehh... Po co robią Metin'a 3... Niech dopracują 2, a nie ...

Czekam na dalsze opinie ;)

Po to ,że Metin2 to Metin2 a Rise of Metin nie jest Metinem 3 .

Ma to być odskocznią od monotonii Metina2 i zastrzykiem świeżej energii w 2014 roku.

Poczekajcie na wersję EU i dopiero później wystawiajcie opinie takie jak "dziadostwo" itp.

Opublikowano

Może po prostu napiszmy że, jest to kopia WOWa. Moim zdaniem ten dział jest zbędny ponieważ europejskiej wersji jeszcze niema a chinole dopiero cbt mają..

Opublikowano

Może po prostu napiszmy że, jest to kopia WOWa. Moim zdaniem ten dział jest zbędny ponieważ europejskiej wersji jeszcze niema a chinole dopiero cbt mają..

Dział jest jak najbardziej potrzebny, już teraz naszą stroną zainteresował się CoMa gry, a to przecież dopiero kilka dni po ogłoszeniu gry!

Opublikowano

Zainteresowali się bo wiedzą że sporo polaków dalej gra w metina i widzą że to forum jest najbardziej popularne w Polsce.

Tak samo SG (Singapore) reklamuje elitepvpers (forum o hackach).

Wszystkie poradniki w "O mnie" i na moim profilu YouTube.

51dd70965ae71.png

!!!HIT!!! -- Pełno klientów na DT nawet na najstarszym kompie bez zamuły!

!!!HIT!!! -- Nowa modyfikacja do Metina FastKill

World of Metin2

Opublikowano

Jak dla mnie ta nowa firma i Ci "weterani" z YMIR'u chcą mieć swojego WOW'a, taka moja opinia na ten temat...

gyuq.jpg
Opublikowano

Dział jest jak najbardziej potrzebny, już teraz naszą stroną zainteresował się CoMa gry, a to przecież dopiero kilka dni po ogłoszeniu gry!

No to może postawmy inne działy gier które wkrótce wyjdą np. Gloria Victis - Może gra za rok wyjdzie a dział grze by się przydał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...