Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Macie afka? Może to Was zmotywuje!

SuckMyLegO_O

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siemano, wiem, że nikogo to nie interesuje, ale muszę się pochwalić. 5 minut temu wygralem z kumplem rankeda 4vs5 tutaj zdjęcie:

IPttwbQ.png

Renekton wbijał i tankował + robił troche dmg, ja Ezreal wraz z Lux mordowaliśmy a Janna nam supportowała, zed od początku na afku. Biliśmy się z nimi w ciasnych przejściach, najczęściej w jungli ich lub naszej, ponieważ mój ult oraz luxowej robil mega duży damage dla większości ich teamu, w potem ich wybijaliśmy bez problemu, mój team mnie ladnie ochraniał a ja na E uciekałem z większości skilli przeciwników.

Na początku straciłem wiare, że możemy wygrać rankeda z afkiem. W naszym teamie nikt nie flejmił, każdy sobie pisał gj, podnosiło to na duchu i motywowało do walki o swoje. Jeden win do Silver IV zailczony i to 4vs5! Nie zakładajcie z góry, że przegracie przez afka, pokażcie przeciwnikom, że macie skilla i wytrwałość a byle afk nie wyprowadzi Was z równowagi! WALCZCIE O SWOJE, DO SAMEGO KOŃCA!!!

P.S. Nowe Trinity na Ezrealu wyśmienite, polecam!

1377440917-U253647.png

Opublikowano

ignite ezreal so op, ten zed nie nafeedowal przewaznie afki sa takie ze ktos nafeeduje a potem idzie afk a to jest roznica... gratuluje wygranej 4vs5 z ignitem na ezrealu i zedem 0/0.

sydno_eune_77_3_logo.png

Opublikowano

ignite ezreal so op, ten zed nie nafeedowal przewaznie afki sa takie ze ktos nafeeduje a potem idzie afk a to jest roznica... gratuluje wygranej 4vs5 z ignitem na ezrealu i zedem 0/0.

A co to? adc nie może mieć ignite'a? jaki retard lol. Ja zawsze go biorę bo preferuję agresywną linię, a to mi pomaga. Bariera jest dla ciot.

Opublikowano

barier

A co to? adc nie może mieć ignite'a? jaki retard lol. Ja zawsze go biorę bo preferuję agresywną linię, a to mi pomaga. Bariera jest dla ciot.

BARIERA dla ciot?

Bierzesz ignita gdy ich ma takie cc

ignita da ci tylko kila

a w tf nic cie nie uratuje

nie zdziw się jak z nastepnymi 16-4 przegrasz bo ludzi bedą umieli focusować

pożal sie boże

Opublikowano

Czuje gracza z diamond.

No cóż, kiedyś też się jarałem, ale nie raz tak bywa, że wygrywam mecz 4 v 5, bo komuś zachce się farmić przez głupote przeciwników, czyli jeżeli jestem np. Zedem, i adc wbija jako pierwszy, to wiedz że coś sie dzieje

Nie bądź żyd daj warna

Jak pomogłem daj like

Jak nie to i tak daj

Opublikowano

Jarvan we mnie wbijał a kiedy Amumu dawał ulta umiałem wyczuć, bylem zbyt mobilny dzieki trinity, nie umieli mnie zfocusowac bo nie mieli jak. "nie zdziw się jak z nastepnymi 16-4 przegrasz" Chyba tylko ty z takimi statami mozesz przegrać ;)

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Nie, nie zmotywuje mnie to lecz wkurwi tyle co do tematu nienawidze gdyś ktoś idzie na afk'a bo coś mu nie wyszło

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

czemu nick zasłoniłeś? brąz? Amumu na suppie.

graty, wygranie 4v5 to nie jest nic trudnego tylko trzeba szybko kończyć bo w late się dostaje

Tylko popatrz na minute gry ' 38 ' To jest już raczej late, wiec ma sie z czego cieszyć że wygral :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...