Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] "Namierzanie nicku"

sudiah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem. Otóż chciałbym napisać skrypt na przerzucanie dropa, lecz gdy tworzę różnę postacie w grze. "Respią" Się one w różnym miejscu ( średnica 2-4 klatek/metrów ). I z różnym rzutem kamery. A więc do rzeczy. Chciałbym, aby mój bocik "wykrył" Gdzie dokładnie znajduje się postać - Załóżmy Ryszard13 i najechał na niego myszką / kliknął na niego.

Możecie mi wytłumaczyć jak napisać takie cuś?

(Ps. Nie jestem profesjonalistą. Piszę takie skrypty jak - porusz myszką, kliknij, przeciągnij, zaznacz, wytnij, wklej itp :D )

Opublikowano

Nikt ci nie napisze jak nie wiadomo do czego, naucz się odczytać pozycję z pamięci, opanuj uff nomadmemory to może coś zrobisz jak chcesz

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

prawda jest taka ze akurat RPM i WPM mozna zrealizowac prosto za pomoca au3, w tym wypadku nie jest to jednak kwestia jezyka czy jego mozliwosci tylko mozliwosci autora do znalezienia tego co trzeba nadpisać czy odczytać.

Oczywiście cpp byłoby lepsze, ale wiem ze dla wielu początkujących jest to zbyt trudny język na początek - w au3 da rade bez problemu.

o/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...