Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] FIFA 14 NA PC CZY NA PS3 ?

Skillovsky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam do was pytanie jak wy myślicie i co byście polecili.
Lepiej kupić Fife 14 na PC czy na PS3 ? Liczę na uzasadnienie waszej dopowiedzi...

d61.png
Opublikowano

To zależy jaki masz sprzęt jeśli chodzi o PC. :) Mimo wszystko do gier tego typu każdemu poleciłbym konsolę. Jeśli masz dobrą maszynę i sadzisz że gra Ci pójdzie na max detalach i rozdzielczości to PC. Jeśli nie to PS3.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Działa na wysokich też specjalnie Demo ściągałem i jest dobrze ale na PC obawiam się tego nowego sterowania które mi do gustu jeszcze nie podeszlo a na ps3 sciagalem tez demo i gra mi sie o wiele lepiej.

d61.png
Opublikowano

PS3 - na PC zaraz będzie pełno cheaterów w FUT14 tak jak jugens powiedział.

Po za tym wg. mnie na konsolach lepiej się gra niż na PC.

Chyba że masz mega skilla na padzie to podpinasz pod PC i jedziesz wszystkich którzy grają na klawiaturze jak chcesz :)

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...