Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PS3

owen294

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam zamiar kupić PS3 ale zupełnie nie wiem z jakim dyskiem, może ktoś polecić?
Druga sprawa o co chodzi z PS Network? Płaci się za to czy nie?
Trzecia sprawa jak jest z internetem? Konsola łączy się z wi-fi czy trzeba przez kabel neta podpinać?
Bede fapkować za pomoc ;)

1377774857-U369478.png

<3

Opublikowano

Masz zamiar kupować elektroniczne wersje gier ? Jak tak to kupuj z jak największym dyskiem.

PS Network jest darmowy.

Nowsze wersje konsol mają wi-fi.

Opublikowano

To zależy czy kupowanie elektronicznych gier jest tańsze od wyjścia i kupienia w sklepie :)
A w Media Expercie i innych tego typu sklepach można dostać konsole z wi-fi? :) Bo mam wi-fi w domu a nie chcę zmieniać na kabelkowy internet bo był wolniejszy :/
Lepiej kupić używkę w bdb stanie czy lepiej iść do sklepu i troszkę przepłacić ale mieć nówkę? :)

1377774857-U369478.png

<3

Opublikowano

To zależy czy kupowanie elektronicznych gier jest tańsze od wyjścia i kupienia w sklepie :)

A w Media Expercie i innych tego typu sklepach można dostać konsole z wi-fi? :) Bo mam wi-fi w domu a nie chcę zmieniać na kabelkowy internet bo był wolniejszy :/

Lepiej kupić używkę w bdb stanie czy lepiej iść do sklepu i troszkę przepłacić ale mieć nówkę? :)

W Media Expert i innych takich sklepach n a 100% są najnowsze modele PS3 posiadające wi-fi.

Co do używanych konsol, to jak masz jakąś okazję i 100% pewności, że konsola działa i była normalnie użytkowana to jak najbardziej się opłaca taką kupić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...