Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kupno używanego xboxa?

Kwasna111

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przymierzam się do kupna xboxa, i nie eliminuje także używanych maszynek.
NA co powinnam zrócić uwagę oglądając używki, żeby nie dać się wyrolować ? :)

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

ok a gdzie to mogę sprawdzić bo się kompletnie na tym nie znam :D
Ja konsole umiem tylko obsługiwać :D

Ah no i dodam że chce z kinektem, ale kinekt lepiej chyba nówke nie ? :P

b6y2zc.png

:783_heart_decoration:  Music - Games - Tattoo's - Muscle car's   :783_heart_decoration:

Opublikowano

jeżeli już to chciałabyś ;)
Raczej jeżeli bym miała kupować używaną, to wolałabym żeby była już przerobiona :)

b6y2zc.png

Opublikowano

Skoro zależy Ci na kinekcie to najlepiej byłoby kupić slima, starsze modele potrzebują dodatkowego zasilania.

Zależy Ci na grze na multi na piratach czy może nie ?

Opublikowano

no fajnie by było sobie na multi polatać, ale nie jest to głównym priorytetem :)
Najbardziej zależy mi na tym żeby się nie okazało że konsola którą kupie będzie jakimś przegrzewającym się złomem :)
Do zakupu używanej przekonuje mnie cena, bo można sporo zaoszczędzić kupują przerobioną + parę gierek :)

Co do kinecta, to raczej będę go kupować nowego bo to nie są duże pieniądze, więc oglądam także konsole bez sensora :)

b6y2zc.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...