Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bekowe sytuacje

Franko_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siedzę sobie na telefonie, czytam komenty i piszę na forum, jednocześnie słucham wiadomości i gadam z mamą. Nagle coś mi wypadło z kieszeni i myślałem, że to telefon. Spojrzałem na podłogę, a to moje mp3. Cały czas miałem telefon w ręku i szukam go po całym domu, bo myślałem, że znowu gdzieś go posiałem. Dopiero po minucie sczaiłem, że przez cały czas pisałem na forum i mam go w ręce. Puknąłem się w łeb i stwierdziłem, że jestem idiotą, a potem śmiałem się z tego przez 5 minut. A wy mieliście kiedyś taką bekową sytuację?

Opublikowano

Ehm to tak z wczoraj.

Pakuję się na basen i szukam klapek.

Szukam po całym domu i chuj nie ma.

Gdy wyszedłem po raz 3 na balkon zauważyłem, że miałem je cały czas na nogach.

Opublikowano

Siedzę sobie na telefonie, czytam komenty i piszę na forum, jednocześnie słucham wiadomości i gadam z mamą. Nagle coś mi wypadło z kieszeni i myślałem, że to telefon. Spojrzałem na podłogę, a to moje mp3. Cały czas miałem telefon w ręku i szukam go po całym domu, bo myślałem, że znowu gdzieś go posiałem. Dopiero po minucie sczaiłem, że przez cały czas pisałem na forum i mam go w ręce. Puknąłem się w łeb i stwierdziłem, że jestem idiotą, a potem śmiałem się z tego przez 5 minut. A wy mieliście kiedyś taką bekową sytuację?

Za czasów przedszkola miałem taką niebieską "ciuchcie" i nagle ją zgubiłem - szukałem tego sam przez kilka godzin i trochę [z 15 minut] jeszcze z nauczycielką. Później otwieram rękę a tam była xD

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Czasami jak włożę fona w inną kieszeń i jadę, to nagle w myślach- gdzie telefon? I potem patrzę, że mam w innej kieszeni.

Opublikowano

Wracam z ziomkiem ze szkoły

idziemy na przystanek czekamy na autobus

po chwili przyjeżdża autobus

w autobusie było mało wolnych miejsc

i siedzą tam na przeciwko dwie typki na osobnch rzędach w autobusie

one się ciągle śmieją nawet nie wiem z czego

ja usiądlem z jedną z tych typek

ale jak z prawej strony siedzi typiara co ciągle się smieje i z lewej strony (na tym samym siedzeniu co ja) zwija się ze smiechu druga typka to ja też tam się lekko podsmiechiwalem :D

Mój kolega siedział na siedzeniu przede mną obok jakieś typiary(ona siedziała przy oknie)

i ta typiara wysiadala więc on wstał wypuścił ją [a te typiary z lewej i prawej strony ciągle się zwijaly ze śmiechu] no i jak ją wypuścił to gdy siadał zajebał czołem w tą rurke co się trzyma gdy nie ma wolnych miejsc :)

ja lekko się podsmiechiwalem jak one się zwijaly ze smiechu

a jak zobaczyłem jak on wyjebał (aż się odbił od tej rurki)

wybuchlem śmiechem te typki co siedziały z mojej lewej i prawej strony tak się śmiały że ta co siedziałem z nią leżała mi na ramieniu

dobra po chwili one już wysiadły

a ja przez reszte drogi musiałem powstrzymywac śmiech

jak już z kolegom wysiadalismy z autobusu on powiedział "ale wyjebałem" :)

41196912334212939960.png

Rekrut
Opublikowano

Szukalem kiedys domu 0.o trafilem do takiego samego nie moj , wchodze i drze sie "wrocilem!" a tu jakas baba wychodzi o co chodzi , prosze wyjsc itd ... Mysle wtf haha xD nie zapomne tego .

JrCU7.png

Opublikowano

miałem pociąg za 20 minut więc śpieszyłem się ze sraniem, po skończeniu szybko wyszedłem z domu i odrazu na peron, potem się okazało, ze nie umyłem rąk i strasznie śmierdziały gównem i jak podawałem komuś rękę to potem mu śmierdziała xDDDDDDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...