Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ogromny problem z Internetem pls help.

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wytrzymam ... Musze poprosić was o pomoc bo ci z Orange gówno robią ! Pomóżcie , mam taki problem że internet mi się odłącza .. jest podłączony jak wchodzę w menedżer urządzeń czy coś tam gdzie jest to '' Połączone Lokalne '' i w ustawieniach pisze że działa poprawnie , na liveboxie jest na zielono się świeci internet że działa ... wymieniłem liveboxa [ ci z orange kazali ] ale jest tak samo .. Jednak wystarczyło odłączyć i podłączyć od razu [ wystarczyło tam w Połączone Lokalne ] ale dzisiaj nagle jak to zrobie to za 3 razem się uda i na kilka sekund .. chcę np. zagrać w GTA na multi i się nie da bo zanim się podłączy do serwa to internetu nie ma , zmienie strone i już też nie ma internetu ... Oni kiedyś gadali że to wina kompa , nie wiecie może co trzeba zrobić ? czy jakieś ustawienia ? HELP ! bo z takim netem nic się zrobić nie da ..

Opublikowano

Miałem to samo, wymieniali mi 3 razy modem (zte gówno) nic nie pomagało.... Problem leżał w gniazdku, trzeba było przewody polutować skręcić jeszcze raz zacisnąć w gniazdku i wszystko śmigało ;)

Ale jeśli masz taką możliwość podłącz neta pod innego kompa.

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...