Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z Originem podczas dodawania gry

MaciejPolska

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem z dodaniem BF3 do moich gier. Posiadam BF3, które zakupiłem na płycie jakiś rok temu. Dawno nie grałem gra się kurzyła na półce z Origina też nie korzystałem. Postanowiłem, że sobię pogram. Wkładam płytkę do napędu czekam, wszystko idzie ładnie do póki gra nie wymaga potwierzednia kodu, który znajduję się na instruckji. Przepisuję go klikam dalej i wyskakuję mi bład, że klucz jest już wykorzystany. Zastanawiam się jak to możliwe, ponieważ gry nikomu nie pożyczałem ani nic.Dodam, że nie widnieję w moich grach. Proszę o szybką pomoc.

Z góry dziękuje :)

Opublikowano

Od razu nasunęła mi się myśl że wykorzystałeś klucz 2 razy ale wykluczyłeś tą opcje. Jednak możliwe że klucz stracił ważność,może i się mylę więc nie chce wprowadzać cię w błąd. Otóż powiem ci że też tak miałem,kupiłem tą grę ale zaraz znalazłem sobie inną a tą wrzuciłem w kąt,z resztą nie wiem do dziś czemu ją zostawiłem:) i po tych 6 czy 7 miesiącach robiłem mały remont i zobaczyłem to pudełko i od razu naszła mnie ochota gry,i też pisało mi że klucz został wykorzystany. Dlatego podejrzewam tu jego wygaśnięcie,pozostaje tylko czekać na innych,co wypowiedzą się w tej sprawie :)

xrdj.jpg

Opublikowano

stracil wazność? moj key od fify 09 działa :), dopoki nie wklepywalem na origin tez mi pokazywalo ze wykorzystany czy cos bo duzo razy instalowalem a wklepałem na origin i dziala key ktory ma tyle lat

Opublikowano

Napisz do Ea o danym zajsciu...A grales wg. Kiedykolwiek na swym koncie Origin w Bf3 ??? Czy tylko teraz ci nie idzie ???

Napisz do Ea. :)

Piteraskwiat.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...