Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Z Ts3

Moriaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , przejdę od razu do rzeczy .

Na tsie którym siedzę wszystko było ok , 3 dni mnie nie było przychodzę , chce stworzyć kanał bez hasła , wpisuje nazwę kanału oraz zaznaczam na kanał trwały to wszystko i nagle wyskakuje mi że wymagane jest hasło chociaż wcześniej tego nie było nie wiem w czym jest rzecz . Proszę o pomoc w tej sprawie .

Druga sprawa , ustawiłem uprawnienia rangi dla Moderatora Ts3 all dobrze , mógł normalnie dodawać rang Normal , niestety coś się zmieniło i ani sobie nie mogę dodać rangi ani nikomu kto jest na ts3 , druga sprawa wcześniej mogłem tylko dodawać rangi ze swojego kanału teraz już z żadnego . Proszę o opisanie jak się z tym uporać [ Informuję od razu , że rangi na ts3 nie dam z przyczyn bezpieczeństwa i uniknięcia jakichkolwiek kłopotów ] Z góry thx .

Opublikowano

Pierwszy błąd to: b_channel_create_modify_with_force_password // Create Channels with Password Only,
Usuń to uprawnienie z tej rangi, i już nie będzie błędów.
@@-
Drugi błąd - nie rozumiem co Ty napisałeś, weź to bardziej sformułuj to Ci pomogę.

Opublikowano

1. Problem Rozwiązany dzięki

Co do drugiego problemu .

Ranga Moderator Ts3 ma ustawione dodawanie rang Normal . Dodawanie i odbieranie tej rangi[Normal] ustawione na 60 .

Oczywiście ta ranga Moderator TS3 nie mogła dawać ani odbierać Moderatora TS3 i Server Admina .

Wcześniej mogłem dodawać tylko z mojego kanału rangi dla innych graczy teraz coś się stało że nie mogę wg z żadnego kanału . Nie wiem w czym tkwi problem próbowałem sprawdzać i było wszystko ok , nie mam pojęcia co jest grane .

Opublikowano

Właśnie tam jest wszystko ok ustawienia mam takie same jak z innego ts'a i tam jest all ok a na tym drugim coś nie działa nw czemu .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...