Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Straszne wolne pobieranie patcha

Nepz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdyż pobrałem tere , zainstalowałem i rozpocząłem patchowanie . Niestety nie mam szybkiego internetu i strasznie wolno mi pobiera . I tu pytanie do was , czy ktoś mógł by mi wysłać na gg lub gdzieś indziej całego patcha ? Z góry dziękuje . :)

Opublikowano

Nawet jakby ci ktoś wysłał, nie wiem powiedzmy na gg to i tak byś musiał to ściągnąć >.<. Po za tym wątpię, żeby komuś się chciało wysyłać kilku gigowe patche, samo wysyłanie by zajęło dłużej niż ściąganie.

Opublikowano

Nawet jakby ci ktoś wysłał, nie wiem powiedzmy na gg to i tak byś musiał to ściągnąć >.<. Po za tym wątpię, żeby komuś się chciało wysyłać kilku gigowe patche, samo wysyłanie by zajęło dłużej niż ściąganie.

To ilpton ... :< Trudno bd musiał siedzieć przy kompie do rana :/

Opublikowano

Zawsze możesz zostawić kompa na noc, albo jak idziesz do pracy, albo do szkoły :)

Tak. Tylko nwm czemu mi gaśnie ekran ( to nie wygaszacz) i jak poruszam myszką to się wszystko tnie :) Trzeba za nie długo zainwestować w nowy monitor :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...