Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA 5, grafika

kichell

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemano,

Oglądałem różne gameplaye u Rock'a i innych i naprawdę mi się spodobała gra GTA 5, więc postanowiłem kupić.

Instaluje się, grałem chwilę ale jednak stwierdziłem że ta grafika na moim ps3 jest jakaś inna, dziwna nie umiem tego opisać.. gorsza.

Porównałem obraz z gameplayami i jest duża różnica, wiecie czym może to być spowodowane?

Opublikowano

Obie konsole mają taką samą grafikę.

Mógłbyś bardziej rozwinąć co masz na myśli mówiąc "Gorsza grafika" ?

Tekstury są mniej wyraźne? Czy może się wolno doczytują czy coś takiego ? xD

Na X360 gra chodzi płynniej o 1-3fps'y oraz rośliny wyglądają lepiej.To tyle.

469811415538581269916.jpeg

Opublikowano

Chodzi o mniej ostry obraz, dokładnie.

Jak widać za mało Hz jak na tak wymagającą produkcję.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Grafika na GP zawsze będzie lepsza bo robią to by zachęcić do kupna.

Ostrość kontrast itp zależy od telewizora.Na moim Samsungu 40 cale podświetlanie led obraz wygląda moim zdaniem dobrze

Opublikowano

przecież to zależy od telewizora, chyba na 50 calowym telewizorze nie będziesz mieć jakości co na monitorze który ma 24/25 cali. Im mniejsza rozdzielczości tym lepiej. Podłącz pod monitor od kompa jeśli masz hdmi i sprawdź ;) i co do ps3 i x360 i twierdzenie ze różnica jest 1-3fpsy, każda gra jest płynna i jest w 60fpsach wiec niewiem jak możesz stwierdzić różnice 3fpsow których nie są widoczne wcale..

Opublikowano
przecież to zależy od telewizora, chyba na 50 calowym telewizorze nie będziesz mieć jakości co na monitorze który ma 24/25 cali. Im mniejsza rozdzielczości tym lepiej. Podłącz pod monitor od kompa jeśli masz hdmi i sprawdź ;) i co do ps3 i x360 i twierdzenie ze różnica jest 1-3fpsy, każda gra jest płynna i jest w 60fpsach wiec niewiem jak możesz stwierdzić różnice 3fpsow których nie są widoczne wcale..

Tylko że GTA chodzi w 30 fps'ach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...