Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Skradzione ?

-ziomek-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam takie pytanie bo chyba skradziono mi konto wczoraj grałem normalnie a dzisiaj nie mogę wejść na konto. Zrobiłem nowe konto i zobaczyłem czy ktoś grał i czy ktoś coś pozmieniał (Chodzi o runy i masterki) Ale nic nie zostało zmienione ani żadna gran nie została rozegrana. Passy na pewno wpisuje dobrze czy moze to być spowodowane moją winną czy wy tez mieliście taki błąd ?

x

Opublikowano

Niestety nie :(

@edit A co najlepsze koto nie było warte nawet 30 zł xD W najgorszym wypadku to sobie kupie za 50 zł tylko nie wiem od kogo

x

Opublikowano

Z allegro nigdy kont nie kupuj bo Cię mogą oszukać -popytaj wśród kumpli . A co do kradzieży to napisz do supportu , podaj im wszystkie dane Twojego konta - możesz spróbować je odzyskać .

Opublikowano

Napisałem zobaczymy co z tego wyjdzie

@edit No to fajnie zresetowali mi hasło tylko że ja niepamiętam na jaki e-mailu mam konto :( i niemoge tego zrobi da sie jakoś zobaczyć na jakim e -mailu sie rejstrowałem ?

x

Opublikowano

Niestety nie da się sprawdzić na jakim emailu się rejestrowało.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

Nie kupuj nowego konta ile to wbić level 30 jeżeli będziesz noł lajfić to jeden miesiąc i masz..

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Tak, bardzo możliwe, że ktos ukradł ci konto mój kolega miał taki sam probem, ktos mu sie włamał na konto i pozmieniał pasy, nastepnie z konta kolegi dostałem wiadomosci " Hi do u want free rp ?" Po tym odrazu sie domyslilem ze ktos konto ukradł, napisz do supportu uzyj podanego wzoru, support ci przysle pare pytan zeby zweryfikowac czy to twoje konto powinienes odzyskac tutaj wstawiam wzór jaki trzeba dodac do maila do riotu

Nazwa użytkownika (login którego używasz by zalogować się do gry):

Nazwa przywoływacza (nazwa w grze):
Serwer, na którym grasz (NA, EUW lub EUNE):
Data utworzenia konta (miesiąc/rok):
Adres email na którym zostało zarejestrowane konto:
Lokalizacja, w której zarejestrowałe(a)ś konto (miasto, państwo):
Adres IP, z którego udało ci się ostatnio zalogować do League of Legends:
Kto jeszcze ma dostęp do twojego konta:
Jak stałeś(-aś) się właścicielem tego konta:

Napisałem zobaczymy co z tego wyjdzie

@edit No to fajnie zresetowali mi hasło tylko że ja niepamiętam na jaki e-mailu mam konto :( i niemoge tego zrobi da sie jakoś zobaczyć na jakim e -mailu sie rejstrowałem ?

Tak samo miał własnie mój kolega tez nie znał maila, ale w mailu od supportu dostał podanego maila w połowie na jakim konto było zakładane z zapytaniem czy poznaje go

qCsDG8m.gif
I am the "Who" when you call, "Who's there?"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...