Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] Opłaca sie?

Endriex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli lubisz kampić snajperem to się opłaca, broń ma mały bulletdrop, do tej broni kolby nie trzeba lufe jedynie mozesz wymienić na precyzyjna. Jeśli masz trochę credytów to najlepiej jakbyś sobie nabił lvl i kupił dobra lunetą dla tej broni bo jak wczesniej wspomniałem jest ona przeznaczona dla osob kampiących. Mozesz tez zainwestować w magazynki 4-rzędowe, bo ma trochę mało pestek ta broń w standardzie.

Jeśłi pomogłęm daj like :D

Opublikowano

Jeśli lubisz kampić snajperem to się opłaca, broń ma mały bulletdrop, do tej broni kolby nie trzeba lufe jedynie mozesz wymienić na precyzyjna. Jeśli masz trochę credytów to najlepiej jakbyś sobie nabił lvl i kupił dobra lunetą dla tej broni bo jak wczesniej wspomniałem jest ona przeznaczona dla osob kampiących. Mozesz tez zainwestować w magazynki 4-rzędowe, bo ma trochę mało pestek ta broń w standardzie.

Jeśłi pomogłęm daj like :D

zostało mi jeszcze 501F czy jakas polecasz lunete?

Opublikowano

Pierw kup lufę precyzyjną, potem uzbieraj na lunetę snajperską Range Ace, albo zrzuty pustynne.

A i jeszcze większe magsy do m95 by się przydały.

Kupiłem magazynek do tego za 399 ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...