Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czego brakuje w internecie ?

Dissess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć ,

główkuje się jakiej jeszcze strony nie ma w internecie albo jest ale nie jest on po Polsku , i tu potrzebuje pomocy , aby mi dać pomysł na stronę , nie musi to byś coś wielkiego ogromnego.

Opublikowano

Z mądrymi i co najważniejsze prawdziwymi artykułami. ;_;

Dokładnie się zgodze oraz jakiejś fajnej stronki o programowaniu w każdym jezyku

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Opublikowano

Dokładnie się zgodze oraz jakiejś fajnej stronki o programowaniu w każdym jezyku

Są takie stronki, ale są bardzo nie zaawansowane albo po prostu puste ;_;

Co do tematu, Jakaś stronka z poradnikami jak się nauczyć programowania w danym języku krok po kroku.

Jeśli pomogłem daj +!

Opublikowano

Ja bym ci proponował zrobić stronę, gdzie znajdowały by się poradniki jak robić taki i taki program (amatorskie programy) a by móc tych wszystkich zielonkófff zachęcić do roboty, a poza tym z małymi amatorskimi programami i poradnikami dowiadujemy się czegoś nowego na temat jakiegoś programowania co nam pozawala to dalej robić co chcielibyśmy robić. xD możecie nie zrozumieć xD

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Ja bym zrobił stronę dzięki ,której można realizować projekty grupowe. Przydałoby się do tego rozwiązanie socketowe po to by móc edytować plik ,ale tak ,że jak go edytują 2 osoby to "nie ma lipy" (same sosny). Są ,ale po angielsku ,albo trzeba jeszcze hajs wyłożyć na to co w sumie zrozumiałe ,ale 30$ miesięcznie? Serio?

A jak spojrzałem na nazwę tematu "Czego brakuje w internecie" to od razu nasunęła mi się odpowiedź - Wyjścia.

Opublikowano

Są takie stronki, ale są bardzo nie zaawansowane albo po prostu puste ;_;

Co do tematu, Jakaś stronka z poradnikami jak się nauczyć programowania w danym języku krok po kroku.

Bardzo wam polecam tą stronę, każdy znajdzie tu coś dla siebie http://www.codecademy.com/

Stron z darmowymi VPSami. Może i głupi pomysł, ale prawdziwy. Kiedyś takie darmowe vpsy miały duże zainteresowanie!

Kiedyś? Ciekawe czemu zniknęły? ;)

Opublikowano

Pewnie zniknęły bo się nie opłacało :) Zdaję sobie z tego sprawę, dlatego to był tylko pomysł (napisałem, że wiem że głupi) :D

ex

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...