Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] pakiet gorączki sharqi- szturm

Pitagoras333

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Wie ktoś coś o powyższym pakiecie?

Bo kiedyś on był, wyglądał tak:

mp-443 elite

stg77aug

pustynny hełm tac-com

amunicja wzmocniona

gogle wojsk lądowych

strój wet. bryt. sił specjalnych

ciężka lufa

kolba nemesis

kosztował chyba 6499 fundsy

Czy ten pakiet się jeszcze kiedyś pojawi?

Opublikowano

muszę powiedzieć że fajnie ale mimo tych dodatków aek i tak posiada wydaje mi się spory odrzut nad którym podejrzewam można zapanować (kwestia wprawy do tej pory grałem reconem) ale za to spory dmg ma i do tego rex którym też można się pobawić :) ogólnie nie żałuje jak za tą cenę pakietu dobre dodatki do broni i pistol

Opublikowano

mam aek'a na jeden dzień (dostałem po wbiciu lvl'u) i powiem szczerze że lipa mi idzie, nie moge ogarnąć mechanicznego celownika w tej broni.

Lepiej gra mi się z m4 tam jest super celownik mechaniczny.

Kupie kreftdjur i aek, potem pakiet z famasem (dla kolby) a w dalszej przyszłości pakiet z stg jeżeli się oczywiście pojawi

Opublikowano

Aek ma mały odrzut w górę z kreftdjur, ale idzie opanować.

Nemesis do aeka nie wkładaj, to jest już no skill, jak to zrobisz. Ruskie weapony muszą mieć ten kop i dmg..

@down

Ta z kreftdjur jest najlepsza.

A ja kupiłem famasa z nemesis i kreftdjur jeszcze w czerwcu. Od 1lvla miałem famasa. Ale najpierw trzeba mieć skilla np. z aekiem.

Opublikowano

mam aek'a na jeden dzień (dostałem po wbiciu lvl'u) i powiem szczerze że lipa mi idzie, nie moge ogarnąć mechanicznego celownika w tej broni.

Lepiej gra mi się z m4 tam jest super celownik mechaniczny.

Kupie kreftdjur i aek, potem pakiet z famasem (dla kolby) a w dalszej przyszłości pakiet z stg jeżeli się oczywiście pojawi

aktualnie nie ma pakietu z famasem bo też się na niego czaje he he

Opublikowano

wiem żę go nie ma ale napewno w najbliższej pszyszłości będzie zapewniam cie

PS.

gram sobie igram z tym aek'iem i coraz lepiej mi idzie bez dodatków, jak dodatki włożę będzie kosa :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...