Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sensation SRO Rebirth/Cap 90/ Chinese only/Silk hour/Otwarty 22.09.13

MilfO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
46z7.jpg
Otwarty 22.09.13, 200 PIERWSZYCH GRACZY DOSTANIE DARMOWE 3K SILKÓW, ŚPIESZYĆ SIĘ!
g01d.png

rnfa.png

jx3.png

k1l1.png

Na serwerze powstała polska gildia Pedobears!

PM: Milf, Zbychu, Viper

Opublikowano

o której godzinie serwer ruszył?

Spoko, dzieki. Mam nadzieje że załapałem się na 3k free silków. Jeszcze 15% i będę w grze - Jaguar

14mxpnc.jpg
Opublikowano

11:00 naszego czasu.

SERWER WYŁĄCZONY DO 20 MINUT.

POWÓD: CZYSTKA KONT!

Opublikowano

Jaka czystka kont, ocb?

A właśnie, gdzie się mogę dowiedzieć czy te 3k silków mam na koncie?

@Down

Spoko zrobiłem to już, ale myślałem że da mi jakąś odp. :)

Czekam na start..

14mxpnc.jpg
Opublikowano

@up

Restartują wszystkie konta, i od nowa all.

Piszesz do GM'a na skype (link podałem w temacie), dajesz mu swój username i przyznaje Ci silki.

SERWER ZNOWU ONLINE, WSZYSTKO OD NOWA! ZAPRASZAM.

Opublikowano

Zagram nick Soyong

"Istota zamienia się w popiół, który okrywa wszystko wokół, ukrywa każdy szkopuł następnie jak widoczność po zmroku znika z widoku"

Opublikowano

i ma ktoś te 3k silków??

@EDIT

Beznadziejny server. Nie polecam tam grać , ten kto dopiero co wszedł na server niestety nie ma już silków, co za tym idzie??
połowa servera ma po 3 avatary na głowe , premki + i parę innych rzeczy. Reszta graczy ( nowych ) nie ma nic .
Co to za sprawiedliwość? moim zdaniem rzadna.. albo się nikomu nie daję silków albo wszystkim ,,, prosta sprawa.. Gdzie tu równowaga?
gdzie jaki kolwiek balans jesli chodzi o Fer play.

Opublikowano

Na innych serwerach tez tak było ze pierwsi gracze dostawali, ja tez sie zalapałem, to dopiero poczatek wiec wiekszosc ma bo to sa pierwsi ludzie jacy sie rejestrowali, z czasem bedzie przybywac tych "normalnych" a jak chcesz silki to kup sobie i nie osadzaj serwera po tym ze rozdali silki dla pierwszych

Opublikowano

Na sewerze jest system silk/hour więc gracze, którzy nie zdążyli też mają szanse na darmowe silki.

Opublikowano

ten server to porażka, nie polecam na nim dłużej zabawić. znowu coś spierdolą i tyle z tego będzie.

fail z silkami na start :D albo wszyscy albo nikt, albo jakies 5 osób a nie połowa servera jest full IM, a reszta musi bulic :/

radze dobrze, zmiencie server, szkoda czasu.

Opublikowano

@up

Podejrzewam, ze nawet tu nie wbiłeś. Wszystko jest fajnie zredykowane, nie trzeba "bulić" bo jest system silk/h.

Zapraszam na serwie oraz do gildii Pretorianss

PM. Milf, Pomarancza, Viper, Arya, Master_Kill !

Opublikowano

wbiłem i grałem przed restartem, byłem full sun niestety nie +10, ale i tak dawalem rade. 0 mozliwosci zniszczylo ten server. miales full sun set to i tak nie chodziles na pvp bo nikt nie chcial >.< masakra... mowie wam, spierdoli sie ten server predzej czy pozniej.

Opublikowano

A ja mimo wszystko zapraszam na serwer, jest miła atmosfera, częste eventy, pomoc administracji 24/7, częste aktualizacje, sporo graczy, na razie brak sunerów bo serwer jest nowy. Zapraszam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...