Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Konto, ban.

Hopasek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam do was pytanie otóż dostałem na jednym z moich kont "Permaban" za wyzwiska / odmow komunikacji z drużyną . Czy jest taka możliwość żebym do nich napisał coś w stylu że miałem złe dni itp. ? Czy jest w ogóle szansa na odbanowanie tego konta ? Zależy mi na tym koncie bo na serwerze eu west raczej nie chciałbym grać.

Opublikowano

Raczej takowej szansy nie ma. Da się odwołać od perma i niektórzy się odwołują, ale zazwyczaj, gdy osoby uznają, że otrzymały bana bez powodów. Możesz napisać, szkody sobie tym nie narobisz, jednakże wątpię, by coś z tym zrobili.

Tak btw. ja się cieszę, że otrzymałeś bana. Nie przepadam za toksycznymi graczami, dodatkowo z Polski, którzy burzą opinię naszego narodu, więc raduje mnie, gdy takowy przychodzi na MPC w poszukiwaniu rady na unbana.

@Down: A co ma Twoja dywizja do Twojego zachowania?

Opublikowano

@2x up Nie jestem pojebany, jak byś umiał czytać ze zrozumieniem w 4 grach /5 dostałem report za odmowe komunikacji z druzyną. Poza tym mam na eu west platyne tak samo jak na nordic wiec nie mam o co płakać :)

Opublikowano

@2x up Nie jestem pojebany, jak byś umiał czytać ze zrozumieniem w 4 grach /5 dostałem report za odmowe komunikacji z druzyną. Poza tym mam na eu west platyne tak samo jak na nordic wiec nie mam o co płakać :)

ty to kurwa pierw przeczytaj regulamin potem coś pisz

po 1

nigdy się nie dostaje perma, nawet na wyzwiska. na początku są ostrzeżenia, blokady pisanie na chat na określoną liczbę gier, później jak nic nie wskurasz to dostajesz perma.

O dziwne, też wyzywałem i dostałem tylko na 3dni bana + 10 gier blokada pisania na chacie.

Opublikowano

Widzę że nie umiecie czytać ze zrozumieniem. Napisałem w moim 2 poście że dostałem 4 reporty na 5 za "Refusing to communicate with team" - "Odmowa komunikacji z drużyną" (np trollowanie)... W jednym przypadku dostałem za "Offensive language" - "Wyzwiska / Obraźliwy język". Bana za wyzwiska nigdy wcześniej nie dostałem tylko ostrzeżenia i blokada czatu na 5 gier. A w pierwszym poście napisałem przykład "napisał coś w stylu że miałem złe dni itp." Widać grono "dorosłych" użytkowników którzy umieją wulgarnie się odzywać i nie do końca dobrze czytać, bo już w pierwszej odpowiedzi na mój temat zostałem wyzwany. - "Nie, jesteś pojebany i wyzywasz innych więc na to zasługujesz, co, skruszyłeś się bo banik poleciał ? I dobrze."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...