Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]ToyWars

ToshiKatsu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak: ToyWars japońskie jest strasznie rozbudowane. Pełno bronie setów itp. jednak bardzo ciężko się zarejestrować i później grać bo trzeba to robić przez japońskie proxy (co za tym idzie duże lagi). O tajwańskim mało powiem bo grałem jak była closed beta więc teraz pewnie trochę dodali.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Które toywars jest lepsze?

Tajwańskie czy Japońskie

Pod względem:

-Osób grających

-Lagów

-Hacków

-Ogólnym :P

Grałem u kolegi w obie wersje, nie będzie łatwo, rejestarcja to pikóś w poruwnianiu z downloadem klienta, będzie ci się pobierało 7h 700 mb ;D. Ja wolę japońskie.

mhraed.png

Opublikowano

Ale mi chodzi jak się zarejestrować a nie Proxy zmienić :P Bo na stronce wszystko po Japońsku...

PS.: Na tej stronie zmiany Proxy gdy już znajdę serwer Japoński to mam nacisnąć Update Result? \

@EDIT Jakoś doszłem do pobierania ale wciąż nie wiem jak się zarejestrować... Dajcie Linka ;P

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dasz screena?

Jak wpisać ten kod przy rejestracji?

Np.:

https://member.gungho.jp/front/register/JpegImage.aspx

Gdy chcę się zarejestrować to pisze mi to(zmieniłem proxy w Google Chrome) :

«Ważne wskazówki»

Gry się Gung Ho, w niektórych usługach, musimy ograniczyć połączenia spoza Japonii. Jeśli łączysz się z poza Japonii, rejestracja Gung Ho · ID konta gry , jak również nie można dokonać wypłaty płatna. ※ także połączenie za pośrednictwem serwera proxy w Japonii, jest przypadek, aby stać się celem limitu połączeń.  Obecność lub brak użycia serwera proxy, należy skontaktować się z dostawcą umowie. Inni, rejestracja Gung Ho ID · konta gry, a płatność za użytkowanie "zapytanie, które dotyczy centrum pomocy , prosimy o kontakt ".

76561198102300375.pngAddFriend.png

Opublikowano

Dasz screena?

Jak wpisać ten kod przy rejestracji?

Np.:

https://member.gungho.jp/front/register/JpegImage.aspx

Gdy chcę się zarejestrować to pisze mi to(zmieniłem proxy w Google Chrome) :

«Ważne wskazówki»

Gry się Gung Ho, w niektórych usługach, musimy ograniczyć połączenia spoza Japonii. Jeśli łączysz się z poza Japonii, rejestracja Gung Ho · ID konta gry , jak również nie można dokonać wypłaty płatna. ※ także połączenie za pośrednictwem serwera proxy w Japonii, jest przypadek, aby stać się celem limitu połączeń.  Obecność lub brak użycia serwera proxy, należy skontaktować się z dostawcą umowie. Inni, rejestracja Gung Ho ID · konta gry, a płatność za użytkowanie "zapytanie, które dotyczy centrum pomocy , prosimy o kontakt ".

Proxy jest wolne i laguję więc piszą że masz powolne łącze, szukaj proxy o najwięszej szybkości, wtedy cię puszczą dalej.

@EDIT

Jak coś skorzystaj z hide my IP, dołączysz ip japońskie i powinno pójść (z kolegą rozmawiałem, teraz samo proxy czasami nie wystarcza do rejestarcji, idioci... Powinno dawać dostęp do grania cudzoziemcom, większy popyt by mieli. ehhh

mhraed.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...