Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] System

m@c13k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie dotyczace tego, jaki system najlepiej zainstalowac do gry warrock? obecnie mam win 7, ale gra i tak zacina ;/ Czy np. win xp bedzie do tej gry lepszy? + kolega mi zaproponowal zmiane systemu na xp, czy to wgl. ma sens? parametry komputera: intel pentium 2x, nvidia 9800gt, 4gb ramu, dysk sata 250gb.

Opublikowano

Masz lepszy sprzet niz ja,a mi na win 7 nie zacina gra podczas gdy mam uruchomiony na nim jeszcze prywatny serwer, stos programow, przegladarke i wr'a. Mysle ze system jest zasyfiony lub masz cos w ustawieniach gry. Proponuje najpierw zmienic rozdzielczosc i sprawdzic efekt. Pozniej pobaw sie grafika w grze. Wylacz shadery itp. Na koncu zajmij sie oczyszczeniem systemu ze zbednego syfu.

Edit. Ile rdzeni ma procesor? Bo napisales tylko 2.x co mi wiele nie mowi. Moze to byc wina procesora.

Opublikowano

mam dwa rdzenie po 2.66, chodzi o to, ze jak postawie na nowo system (win7) to jak zainstaluje sterowniki itp. a potem Wr to i tak zacina;/ czyscilem komputer tez ccleanerem, i dalej to samo.

Opublikowano

nie musisz zmieniac systemu, wystarczy ze zainstalujesz drugi, i na xp'ku np. bedziesz mial tylko wr i po problemie

mi na b.słabym kompie 1.8ghz CPU , niecały 1gb ramu ,geforce 5500, i wr mi chodzi na ustawieniach med/high wiec jak najbardziej polecam xp do gier

Opublikowano

najbardziej wydajniejszym systemem będzie win 98 o ile działczy z WR'em i sterownikami :D. A tak na serio to najlepiej XP z ustawieniem na najlepszą wydajność

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Windows XP - najlepszy system pod wszystkie gry, lecz niestety nie jest już on wspierany, to znaczy nie produkują na niego najnowszych gier, lecz pod War Rock'a i starsze wydania gier to tylko XP :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie ma najlepszego systemu pod gry to po pierwsze, a po drugie polecam Win 7, lub ewentualnie XP, bo Viste możesz odrazu wy...rzucić .

Opublikowano

Nie ma najlepszego systemu pod gry to po pierwsze, a po drugie polecam Win 7, lub ewentualnie XP, bo Viste możesz odrazu wy...rzucić .

Jest jest, właśnie to jest XP :) Lecz jak mówiłem, odpada bo już nie jest wspierany.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jest jest, właśnie to jest XP :) Lecz jak mówiłem, odpada bo już nie jest wspierany.

widze że nie masz co robić Wilczek, bo sie w górnika zaczynasz bawić ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...