Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Karta graficzna do 700zł.

Great White

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeszcze powiedz jaka reszta komputera , a co do karty to ta : http://www.morele.net/karta-graficzna-msi-geforce-cuda-gtx660-twinfrozr-iii-2gb-ddr5-192bit-2dvi-hdmi-dp-box-n660-tf-2gd5-oc-517460/ Jest o wiele wydajniesza od twojej mimo że jest Bez "Ti"

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

W sumie nówka ?! Za kilkadziesiąt złotych więcej ma NÓWKĘ z morele.net

CPU : Intel i5 4670k //  GPU : Gigabyte 270x Windforce3X // PSU : Ocz Fatal1ty550w  // CASE :  Regnum L50  // MOBO : B85-G43  // RAM : 8GB DDR3  HDD : Seagate 1 TB , Samsung 1 TB     

Opublikowano

Kuurna tyle tego daliście że już nie wiem którą brać ;x

Tą która chcesz. Ja chyba bym brał 7870 xt.

No właśnie.. kiladziesiąt złotych.. Czyli jeszcze poza budżet .:P

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

W 7870XT bym się nie pakował, gorąca karta, piszczące cewki, możliwe artefakty.

Jak z używek w twojej cenie to ten MSI GTX580 byłby dobry, nic innego raczej.

Jak chcesz przyoszczędzić to wybierz moją opcję

Opublikowano

Tą która chcesz. Ja chyba bym brał 7870 xt.

No właśnie.. kiladziesiąt złotych.. Czyli jeszcze poza budżet . :P

Ile za budżet ?! 20zł za Nówkę ze sklepu, a tak jakaś usterka to gość musi reklamować bo na niego gwarancja

Opublikowano

Co traci kupując tego Asusa 660 ? Nic, bo gwarancja do 2016r, a ~stówka w kieszni.

Ten GTX580 fajna karta, ale jak jest 6950 to warto się nad nim zastanowić, jednak co do odblokowania, to nie wszystkie sztuki się da odblokować, a ryzyko uwalenia istnieje. Niemniej za 500zł to okazja.

Opublikowano

Ten GTX580 fajna karta, ale jak jest 6950 to warto się nad nim zastanowić, jednak co do odblokowania, to nie wszystkie sztuki się da odblokować, a ryzyko uwalenia istnieje.

Każdy ASUS 6950 DCUII 2GB się odblokował bynajmniej z tych co znalazłem. Ryzyka nie ma bo Dual BIOS.

Opublikowano

@UP to referent. Nie pisz postów jak jesteś niewyspany/niedoinformowany bo wychodzi tragedia. Za te 6 stów ma lepszego GTX'a580 z mocnym chłodzeniem od MSI

Opublikowano

Czyli brać tego 580 od msi ?

A jakaś alternatywa do tego jak coś ?

Ta.

6850 albo 7870xt alternatywy.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Tak. Ta 580'tka to ~670 czyli ~760, potwór to może nie jest ale da radę. Jeden minus to że prądu żre jak potwór i nie wiem jak z tym OCZ'em będzie, to dość słaba konstrukcja

Opublikowano

Potwór czy nie potwór ważne że ma otwór :D

Jak będzie jakiś problem,będzie się komp wyłączał etc,to zakupię nowy zasilacz :D

Okej dzięki wam,zamykam :)

Szykujcie się w najbliższym czasie na nowy rekord w catzilli : DD

cmpunksignaturebyfxtrea.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...