Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] RP, SKINY ZA SMS

gramsamboban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak więc znalazłem kartę do telefonu i jest na niej, 14zł 66gr. Jak wiecie w lolu rp można kupić za 14.76zł -__- czyli nie starczy mi na pewno. Moje pytanie brzmi następująco. Czy znacie jakieś zaufane strony/osoby cokolwiek które oferują sprzedaż RP bądź jakiś low skinów za sms'a, cokolwiek bo nie mam co zrobić z tymi pieniędzmi. Czekam na jakieś propozycje :)

mqdefault.jpg

Opublikowano

Tak więc znalazłem kartę do telefonu i jest na niej, 14zł 66gr. Jak wiecie w lolu rp można kupić za 14.76zł -__- czyli nie starczy mi na pewno. Moje pytanie brzmi następująco. Czy znacie jakieś zaufane strony/osoby cokolwiek które oferują sprzedaż RP bądź jakiś low skinów za sms'a, cokolwiek bo nie mam co zrobić z tymi pieniędzmi. Czekam na jakieś propozycje :)

może i są, za pomocą gifta, ale musiałbyć odczekać 2tyg po dodaniu do znajomych i wtedy cokolwiek za 300rp wyniesie ci te może 14zł ale wątpie że telefonem

Opublikowano

A mam jeszcze jedno pytanie żeby nie robić nowego tematu, jeżeli wyślę sms'a najpierw z tej karty gdzie mam 14 zł, pierwszego sms'a o treści PAY i zawinie mi 12.30zł to mogę dokończyć transakcje drugą kartą na której mam 4zł? Bo żeby sfinalizować transakcje trzeba wysłać następnego sms'a za 2,46zł. Czekam na szybką odpowiedź

mqdefault.jpg

Opublikowano

Są na niektórych forach jakieś teamty gdzie dają PSC z paroma groszami poszukaj a na pewno znajdziesz...

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...