Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer do 3500zł.

ruxer100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chcę aby ktoś złożył mi komputer do 3500zł na techplanet. Komputer ma być jak najbardziej wydajny do gier bez OC,myszki,klawiatury,monitora.

xxx

Opublikowano

do hasweli dobra plyta potrzebna bo nawet 4.5 GHz jest trudno zrobic.

A możesz mi powiedzieć co wnosisz do tematu? Bo tego Xeona to ciężko będzie kręcić ;F

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

Możesz też wziąć zestaw oparty o 4570, masz tutaj stabilniejszą obudowę Gladiusa M40, do tego lepszą płytę z chipsetem H87 (ma większe możliwości, a kosztuje niewiele drożej), pamięciami RAM z krótkim czasem opóźnienia:

Liteon nagrywarka DVD iHAS122-04 czarny OEM - 74.00 zł
SilentiumPC Gladius M40 Pure Black - 207.00 zł
Thermaltake Smart SE Modular 530W - 205.00 zł
Seagate Barracuda 1TB SATA3 (ST1000DM003) - 234.00 zł
MSI GeForce GTX770 2GB DDR5/256bit DVI/HDMI/DP PCI-Express (ver. OC) - 1439.00 zł
Crucial DDR3 8GB (2x4GB) 1600MHz Ballistix Tactical CL8 - 279.00 zł
MSI H87-G43 Intel H87 LGA1150 BOX - 337.00 zł
Intel Core i5-4570 LGA1150 BOX - 744.00 zł
Montaż zestawu komputerowego PC - 1.00 zł

Zestaw dostępny jest tutaj (wystarczy wrzucić produkty do swojego koszyka).

Kupując zestaw komputerowy w Techplanet, w polu kod rabatowy wpisz: mpcforum, dostaniesz darmową wysyłkę do domu, oraz usługę montażu za 0 zł i podstawowe testy całego komputera !
Wpisz sobie jeszcze w komentarzu do zamówienia "Prembox 50GB" - dostaniesz za darmo 50GB transferu w serwisie do pobierania plików bez limitów. W komentarzu do zamówienia wpisz sobie jeszcze "Sleeping Dogs MSI", dostaniesz gratis grę ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...