Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dungeony, reset skilli...

Matt 

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Mam do Was kolejne pytania.

1.Jak nazywa się przedmiot którym mogę odjąć pkt umiejętności, ponieważ źle przydzieliłem 1 pkt i chciałbym to cofnąć?

2.Ukończyłem dungeon "Skrytowieża" i nie mogłem odebrać nagrody.Na końcu pojawiła się ta skrzynia i pisało abym odebrał nagrodę, ale się nie dało.Podszedłem do skrzyni i naciskałem "F" ale nic..Ktoś wie czym to było spowodowane?

3.Postanowiłem zrobić nową postać i wybrałem słonecznego elfa, manipulującego czarodzieja.Czy to dobry wybór? Ta rasa pasuje do CW?

Na razie to tyle.Z góry dzięki.Like dla każdego i 5 w profilu za pomoc :D

Opublikowano

1. Coś tam przetrenowania

2. Aby móc otworzyć skrzynie w dungu na końcu trzeba wykonać go w czasie wydarzenia "podziemia".

3. Jak najbardziej.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Witajcie.

Mam do Was kolejne pytania.

1.Jak nazywa się przedmiot którym mogę odjąć pkt umiejętności, ponieważ źle przydzieliłem 1 pkt i chciałbym to cofnąć?

2.Ukończyłem dungeon "Skrytowieża" i nie mogłem odebrać nagrody.Na końcu pojawiła się ta skrzynia i pisało abym odebrał nagrodę, ale się nie dało.Podszedłem do skrzyni i naciskałem "F" ale nic..Ktoś wie czym to było spowodowane?

3.Postanowiłem zrobić nową postać i wybrałem słonecznego elfa, manipulującego czarodzieja.Czy to dobry wybór? Ta rasa pasuje do CW?

Na razie to tyle.Z góry dzięki.Like dla każdego i 5 w profilu za pomoc :D

1. Moneta przetrenowania

2.

3. Każda rasa jest dobra, tylko wszystkie się dzielą na te, które bardziej pasują do danej klasy a drugie gorzej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...